Δευτέρα, 29-Ιουλ-2013 17:18

Τεγόπουλος: Αποφάσεις έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Η Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ ανακοινώνει ότι στις 26 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στα γραφεία της έδρας εταιρείας στην οδό Μίνωος 10-16 στο Ν. Κόσμο Αττικής, η οποία συνεδρίασε με απαρτία 52,17% του μετοχικού κεφαλαίου και στην οποία παρέστησαν δύο (2) μέτοχοι εκπροσωπούντες συνολικά 28.460.339 μετοχές. Η Γενική Συνέλευση συζήτησε και έλαβε ομόφωνα ήτοι με 28.460.339 έγκυρες ψήφους τις ακόλουθες αποφάσεις:

1ο Θέμα : Επικύρωση εκλογής αντικαταστατών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου
    Ανακοινώθηκε στη Γενική Συνέλευση ότι: α) κατόπιν της παραιτήσεως του κ. Γλαύκου Μιχαλόπουλου του Ιάσονα από μέλος του Δ.Σ, το Δ.Σ της εταιρείας συνήλθε σε συνεδρίαση στις 11-11-2011 και εξέλεξε ως νέο μη εκτελεστικό μέλος για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο του Ναπολέοντος και β) κατόπιν των παραιτήσεων της κας Ελένης Τεγοπούλου του Χρήστου και του κ. Χρήστου Ζερεφού του Στυλιανού από μέλη του Δ.Σ., το Δ. Σ. της εταιρείας συνήλθε σε συνεδρίαση στις 15-1-2013 και εξέλεξε ως νέα μη εκτελεστικά μέλη για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου την κα Αδριανή Δήμητρα Ζαφειροπούλου Οικονομοπούλου και τον κ. Φίλιππο Συρίγο του Γεωργίου.
    Προτάθηκε η επικύρωση της εκλογής των ως άνω αντικαταστατών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
    H Γενική Συνέλευση ομόφωνα ήτοι με 28.460.339 ψήφους επί συνόλου 28.460.339 παρισταμένων ψήφων, ενέκρινε τις παραπάνω μεταβολές και επικύρωσε την εκλογή από το Δ.Σ των νέων μελών που αντικατέστησαν τα παραιτηθέντα.
    2ο Θέμα : Μείωση μελών Διοικητικού Συμβουλίου. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
    Προτάθηκε η μείωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από πέντε (5) σε τέσσερα (4) ενόψει των υφιστάμενων συνθηκών λειτουργίας της εταιρείας και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
    H Γενική Συνέλευση ομόφωνα ήτοι με 28.460.339 ψήφους επί συνόλου 28.460.339 παρισταμένων ψήφων, αποφάσισε τη μείωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από πέντε (5) σε τέσσερα (4) και εξέλεξε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους κ.κ.:
    1. Μαριάνθη Τεγοπούλου του Χρήστου, εκδότρια, κάτοικο Χαλανδρίου Αττικής, επί της οδού Αισχύλου αρ. 11,
    2. Αδριανή Δήμητρα Ζαφειροπούλου Οικονομοπούλου του Μιχαήλ, τ. συμβολαιογράφο, κάτοικο Αθηνών, οδός Ρηγίλλης αρ. 22,
    3. Άγγελο Μαστοράκη του Εμμανουήλ, δημοσιογράφο, κάτοικο Αθηνών, επί της οδού Ιπποκράτους αρ. 145,
    4. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο του Ναπολέοντος, οικονομολόγο, κάτοικο Αθηνών, επί της οδού Αριστοτέλους αρ. 50.
    Ως ανεξάρτητα μέλη εξελέγησαν οι :
    1) Άγγελος Μαστοράκης του Εμμανουήλ και
    2) Αλέξανδρος Παπαδόπουλος του Ναπολέοντος
    H θητεία των μελών του Δ.Σ λήγει σε μία πενταετία, ήτοι την 26 Ιουλίου 2018, η οποία αυτομάτως παρατείνεται μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία πρέπει να συνέρχεται αμέσως μετά τη λήξη της θητείας του και δεν δύναται να υπερβεί τα έξι (6) έτη.
    3ο Θέμα : Διάφορα
    Δεν υπάρχαν θέματα για τα οποία έπρεπε να γίνει κάποια ανακοίνωση.
    Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος
    Τεγοπούλου Μαριάνθη