Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία «Unibios AE» γνωστοποιεί προς τους κυρίους μετόχους ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, που αποφασίσθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της 30/10/2012 και πραγματοποιήθηκε από τις 7/12/2012 έως και τις 7/1/2013, καλύφθηκε κατά 1,65% με την καταβολή συνολικού ποσού 45.531. Ευρώ, που αντιστοιχεί σε 151.770 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, ενώ 9.025.324 μετοχές έμειναν αδιάθετες.
Με την από 30/10/2012 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας, 50 αρχικά αδιάθετες μετοχές διατέθηκαν με βάση τις προεγγραφές μετοχών σε παλαιούς μετόχους της που κατέβαλαν 15 ευρώ, με αποτέλεσμα το ποσοστό κάλυψης της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου μέσω εγγραφών και προεγγραφών να ανέρχεται σε 1,65% και το συνολικό ποσό της αύξησης του μετοχικού Κεφαλαίου που κατατέθηκε κατά την περίοδο άσκησης του δικαιώματος να διαμορφώνεται σε 45.546 Ευρώ.
Πριν από την περίοδο άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης η εταιρία είχε εισπράξει προκαταβολές έναντι της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου συνολικού ποσού 1.148.751,90 ευρώ που αντιστοιχούν σε 3.829.173 μετοχές.
Έτσι η μέχρι στιγμής κάλυψη της Αύξησης Μετοχικού κεφαλαίου ανέρχεται σε 1.194.297,90 ευρώ που αντιστοιχούν σε 3.980.993 μετοχές και σε ποσοστό 43,38% ενώ παραμένουν αδιάθετες 5.196.101 μετοχές που αντιστοιχούν σε 1.558.830,30 ευρώ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο επιφυλάσσεται να διαθέσει τις υπόλοιπες μετοχές κατά την κρίση του ή και να περιορίσει το ποσό της κάλυψης μέχρι το ποσό που θα έχει καλυφθεί. Σημειώνεται ότι η εταιρία έχει υποβάλλει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προς έγκριση συμπλήρωμα του Ενημερωτικού της Δελτίου.
Μετά την έγκριση του από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και αφού δημοσιευθεί το Συμπλήρωμα του Ενημερωτικού Δελτίου όλοι οι παραπάνω μέτοχοι που έχουν συμμετάσχει στην παρούσα αύξηση θα έχουν το δικαίωμα της υπαναχώρησης από την αύξηση του κεφαλαίου σύμφωνα με το άρθρο 16 του νόμου 3401/2005 όπως ισχύει.
Η εταιρία με νεώτερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την διάθεση του Συμπληρώματος του Ενημερωτικού Δελτίου καθώς και για το τελικό ποσό της αύξησης του Κεφαλαίου και τον αριθμό των νέων μετοχών.
-
19:45 Γερμανία: Παραιτήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι του προξενείου του Αφγανιστάν στη Βόννη, με αφορμή την απόφαση του Βερολίνου να δεχτεί δύο διπλωμάτες των Ταλιμπάν
-
19:30 Hellenic Cables: Θα προμηθεύσει inter-array καλώδια 66kV για το υπεράκτιο αιολικό πάρκο East Anglia 2
-
19:23 Ευρωαγορές: Διεύρυναν τα κέρδη τους με τεχνολογική ώθηση
-
19:13 Μακρόν: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων των ευρωπαϊκών χωρών θα συνεδριάσουν με αντικείμενο τον "σκιώδη στόλο" της Ρωσίας - "Υστερία", απαντά το Κρεμλίνο
-
18:33 Ψηφιακά η αίτηση υπαγωγής στην ειδική φορολόγηση μισθωτών υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας
-
18:30 Νέα στεγαστικά δάνεια πάνω από €2,2 δισ. το 2025 - Το 1/3 θα είναι "Σπίτι μου 2"
-
18:29 Χρ. Δήμας: Η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των διασυνοριακών μεταφορών
-
18:16 Η Ρωσία ετοιμάζεται να συνδέσει τον κατεχόμενο ουκρανικό πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στο δικό της ηλεκτρικό δίκτυο
-
18:07 Ideal: Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της θυγατρικής Ideal Technology
-
18:03 Ευρώπη Holdings: Διευκρινήσεις για την Έκθεση Διάθεσης Αντληθέντων Κεφαλαίων
-
Πώληση ακινήτου από ιδιώτη: Πώς μια απλή μεταβίβαση μπορεί να θεωρηθεί επιχειρηματική δραστηριότητα
-
Σφοδρή σύγκρουση Μερτς-Όρμπαν στην Κοπεγχάγη: "Παρεμποδίζει τις συζητήσεις για τις ανάγκες της ασφάλειας της Ένωσης"
-
Επελαύνει το κύμα κακοκαιρίας: Nέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ - Οι περιοχές με τα έντονα φαινόμενα
-
Το έμφραγμα και το εγκεφαλικό προειδοποιούν - Τα ανησυχητικά σημάδια δείχνει νέα μελέτη
-
Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η φον ντερ Λάιεν να θυμάται ότι τις αποζημιώσεις τις πληρώνει ο ηττημένος
-
Το πρόβλημα της Ρωσίας δεν είναι στην Ευρώπη
-
Πτωτική τροχιά των επιτοκίων καταθέσεων και δανείων - Tι σημαίνει για καταθέτες-δανειολήπτες
-
Τέλος η άμυνα, τώρα επίθεση
-
Τέμπη: Ηχηρή παρέμβαση Ν. Δένδια υπέρ αιτήματος Π. Ρούτσι για τοξικολογικές εξετάσεις
-
Μακρόν: Τα drones που παραβιάζουν τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο "μπορούν να καταστρέφονται"
-
Το Ισραήλ ακινητοποίησε πλοία του στολίσκου για τη Γάζα - Υπό κράτηση 7 Έλληνες (148)
-
Το πρόβλημα της Ρωσίας δεν είναι στην Ευρώπη (70)
-
Λάουρα Κοβέσι: Συνώνυμο του πελατειακού κράτους ο ΟΠΕΚΕΠΕ (53)
-
Τέμπη: Ηχηρή παρέμβαση Ν. Δένδια υπέρ αιτήματος Π. Ρούτσι για τοξικολογικές εξετάσεις (35)
-
Τέμπη: Νέο πεδίο σύγκρουσης Κυβέρνησης- Αντιπολίτευσης η άρνηση της Δικαιοσύνης για τοξικολογικές στις εκταφές (26)
-
Σφοδρή σύγκρουση Μερτς-Όρμπαν στην Κοπεγχάγη: "Παρεμποδίζει τις συζητήσεις για τις ανάγκες της ασφάλειας της Ένωσης" (21)
-
Γιατί έπεσε ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο - Πού φρέναραν οι αυξήσεις (14)
-
Πώληση ακινήτου από ιδιώτη: Πώς μια απλή μεταβίβαση μπορεί να θεωρηθεί επιχειρηματική δραστηριότητα (13)
-
Όρμπαν: Θα υποστηρίξουμε σθεναρά την ουγγρική θέση για την Ουκρανία (12)
-
BBC: Ο στρατιωτικός ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα αντιτίθεται στο σχέδιο Τραμπ (9)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
