Συνεχης ενημερωση
Με την παρούσα ανακοίνωσή μας επιθυμούμε να ενημερώσουμε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τους μετόχους μας και το επενδυτικό κοινό εν γένει, ότι για διάφορους λόγους εκτός της σφαίρας επιρροής μας, οι οποίοι εξηγούνται κατωτέρω, η εταιρεία μας θα καθυστερήσει την έκδοση αποτελεσμάτων Α’ Εξαμήνου, για σύντομο χρονικό διάστημα, που σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβεί τις δέκα (10) ημέρες.
Ειδικότερα, η εν λόγω καθυστέρηση προκλήθηκε:
A. Λόγω της πρόσφατης υιοθέτησης της νέας νομοθεσίας για τη Ρύθμιση των Στοιχημάτων από την Κυπριακή Δημοκρατία τον Ιούνιο του 2012, η οποία δεν επιτρέπει στην εταιρεία τη διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος με χρήση της σχετικής αδείας που έχει χορηγηθεί από άλλο κράτος-μέλος της Ε.Ε και συγκεκριμένα της Μάλτας, χρήση η οποία μέχρι τη θέσπιση του εν λόγω νόμου ήταν νόμιμη. Η αλλαγή αυτή της νομοθεσίας ανάγκασε την εταιρεία να διακόψει το ιντερνετικό αθλητικό στοίχημα και το διαδικτυακό καζίνο, με αποτέλεσμα στο διαδραμόν διάστημα και μέχρι σήμερα, η εταιρεία να βρίσκεται εν μέσω προσπάθειας αναδιάταξης των ηλεκτρονικών της συστημάτων και προσαρμογής αυτών στις απαιτήσεις του νέου νόμου και να καθυστερεί να συγκεντρώσει τις απαραίτητες οικονομικές πληροφορίες και τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Β. Λόγω των πρόσφατων ανακατατάξεων στη διοίκηση, στο στελεχειακό δυναμικό και στο προσωπικό της εταιρείας, που ήταν επιβεβλημένες λόγω της σημαντικής μείωσης του κύκλου εργασιών ως αποτέλεσμα της διακοπής συνεργασίας με το δίκτυο Eurogoal και της ήδη ανακοινωθείσας προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το επενδυτικό κοινό, αντιδικίας με το μέτοχο και διευθυντή των επιχειρήσεων στην Κύπρο, κ. Χρηστάκη Καστορή. Οι ανακατατάξεις αυτές και η μείωση του προσωπικού ήταν μεν αναγκαίες, πλην όμως στέρησαν από την εταιρεία το ανθρώπινο δυναμικό που είχε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για τη συλλογή των οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την έγκαιρη έκδοση των αποτελεσμάτων.
Γ. Λόγω της δραματικής μείωσης των συνεργαζομένων πρακτορείων στις δραστηριότητες της Κύπρου εντός του πρώτου εξαμήνου του 2012, προκλήθηκε σημαντική διαταραχή στην ροή της πληροφόρησης από τα πρακτορεία με τα οποία διεκόπη η συνεργασία και συνεπώς η ενημέρωση για τις δραστηριότητες αυτές προκάλεσε σημαντικές καθυστερήσεις.
-
00:29 Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια
-
00:05 H "φούσκα" της Τεχνητής Νοημοσύνης που... δεν υπάρχει
-
00:05 Ο Τραμπ μπορεί ακόμα να κάνει πίσω στη Βενεζουέλα
-
00:05 Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20
-
00:04 Ο πιο δύσκολος και σκοτεινός χειμώνας για την Ουκρανία
-
00:04 Τρέχοντας με την όπισθεν
-
00:04 Κανονισμός για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) - Κατηγορίες Κινδύνου
-
00:03 Κομισιόν και Προϋπολογισμός 2026: Δύο εικόνες του ίδιου τοπίου
-
00:02 Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν;
-
00:01 Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
Ρωσία: Τυχόν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ θα απαντηθεί με λήψη νομικών μέτρων κατά Βελγίου και Euroclear
-
ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
Κάλας: Η ΕΕ αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία - Το Τουρκο-Λιβυκό Μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Ούγγρος ΥΠΕΞ: "Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει να στηρίζει οικονομικά το Κίεβο - Υπάρχει μια πολεμική μαφία"
-
Ολοκληρώθηκε το κυρίως τμήμα του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου καλωδιακού συστήματος οπτικών ινών στον κόσμο, 2Africa
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Επεισόδιο στο Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό αλιευτικό - Πήγε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (161)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (60)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (54)
-
Η Ελλάδα απαντά στις απειλές Ρωσίας για τη συμπαραγωγή drones με την Ουκρανία: "Αυτονόητο δικαίωμά μας - Απειλές κατά κυρίαρχων κρατών απορρίπτονται" (35)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (23)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (21)
-
Απειλές Ζαχάροβα: H Ρωσία θα απαντήσει "κατάλληλα" στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία (12)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (10)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (10)
-
Ουκρανοί αξιωματούχοι: Η αμερικανορωσική πρόταση ειρήνευσης είναι "παράλογη και απαράδεκτη" - Ζελένσκι: Τη δέχομαι ως "βάση συζήτησης" (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ