Συνεχης ενημερωση
Στην Α’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της 10ης Ιουλίου 2012 των Μετόχων της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία ΄AVENIR LEISURE & ENTERTAINMENT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.’, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κουμπάρη αρ.5 και νόμιμα εκπροσωπείται, με Α.Φ.Μ.: 094248736 και με ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 18302/06/Β/88/35, με θέματα ημερήσιας διατάξεως:
1. Υποβολή και Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για την περαιωθείσα την 31.12.2011 εταιρική χρήση (01/01/2011 έως 31/12/2011) που συντάχθηκαν από την Εταιρεία με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, καθώς επίσης και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ και των ελεγκτών της Εταιρείας για την ως άνω εταιρική χρήση, καθώς και της δήλωσης εταιρικής διακυβέρνησης σύμφωνα με το άρθρο 43α παραγρ. 3 περιπτ. δ του κ.ν. 2190/1920.
2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης 2011.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) για τη χρήση 2012 για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της τρέχουσας χρήσης κατά ΔΛΠ και την έκδοση του αντίστοιχου ετήσιου φορολογικού πιστοποιητικού όπως προβλέπεται από την παραγρ. 5 του άρθρου 82 του ν. 2238/1994 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
4. Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν σε Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της χρήσης 2011 και προέγκριση των αμοιβών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2012.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός ιδιοτήτων εκάστους μέλους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης ως ισχύει σήμερα.
6. Εκλογή Μελών της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 Ν. 3693/2008 ως ισχύει σήμερα και έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της.
7. Λήψη απόφασης και έγκριση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ποσού 12.000.000 ευρώ με καταβολή μετρητών, δια εκδόσεως 80.000.000 νέων ονομαστικών μετοχών λόγω μείωσης των ιδίων κεφαλαίων κάτω του ημίσεως (1/2) του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (άρθρο 47 ΚΝ.2190/1920), με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.
8. Λοιπά θέματα - Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις.
δεν παρέστησαν μέτοχοι, και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατή η συζήτηση και λήψη αποφάσεων και συνεπώς ορίσθηκε η Β’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση για την 23.07.2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 στη νέα έδρα της εταιρείας στο Δήμο Νέας Σμύρνης, οδός Κατακουζηνού 1 & Λεωφόρος Συγγρού 201, δυνάμει της από 21.06.2012 αναδημοσιευμένης προσκλήσεως του Δ.Σ. της Εταιρείας.
-
10:18 FT: Η Exxon περιμένει από την ΕΕ να υπογράψει μακροπρόθεσμες συμφωνίες για αγορά αερίου από τις ΗΠΑ
-
10:18 Οι γενναίες φορολογικές ρυθμίσεις θέλουν τόλμη
-
10:16 Ανακλήθηκε μετά τις αντιδράσεις οικοδομική άδεια για ανέγερση ξενοδοχείου στo Σαρακήνικο της Μήλου
-
10:15 Ν. Κορέα: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση - Επτά τραυματίες
-
10:06 Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε 458 drones και πυραύλους στη διάρκεια της νύχτας
-
10:01 Η Πολωνία είναι έτοιμη να αντιδράσει σε επιθέσεις και προκλήσεις, λέει ο Τουσκ
-
09:53 Θ. Κοντογεώργης για μέτρα ΔΕΘ: Μέχρι και 4 μισθοί το όφελος για τις οικογένειες
-
09:48 Autohellas: Αύξηση 7,9% στα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους, στα €31,5 εκατ.
-
09:34 Το νέο σχολείο που μπαίνουν αύριο οι μαθητές - Τι αλλάζει με το πρώτο κουδούνι
-
09:27 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα €68 εκατ. τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη, αυξημένα 24%
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (23)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (21)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (5)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (4)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (4)
-
Το νέο σχολείο που μπαίνουν αύριο οι μαθητές - Τι αλλάζει με το πρώτο κουδούνι (3)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD (2)
-
Η Πολωνία είναι έτοιμη να αντιδράσει σε επιθέσεις και προκλήσεις, λέει ο Τουσκ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
