Δευτέρα, 02-Ιουλ-2012 13:20

ΣΑΟΣ: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Ανακοινώνεται από την Εταιρεία ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ότι βάσει των μετόχων που παρέστησαν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 29 Ιουνίου 2012, συμπληρώθηκε η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό προβλεπόμενη απαρτία (45.927.511 μετοχές επί συνόλου 51.334.286 μετοχών, ποσοστό 89,468%) και λήφθηκαν ομόφωνα, με 45.927.511 ψήφους υπέρ έναντι ουδεμίας κατά, οι παρακάτω αποφάσεις που αφορούν:

1. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της δέκατης ένατης (19ης) Εταιρικής Χρήσης 2011 (από 1.1.2011 έως 31.12.2011) μετά από ανάγνωση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πιστοποιητικού Ελέγχου του Ορκωτού Λογιστή και λήψη απόφασης για τη μη διανομή μερίσματος.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 2011.

3. Εκλογή ως Τακτικού Ελεγκτή του κ. Μπιζουργιάννη Ευάγγελου του Γεωργίου (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 26441) της Εταιρίας Σ.Ο.Λ. Α.Ε. Ο.Ε. και ως Αναπληρωματικού Ελεγκτή της κας. Μπούτα Αλεξάνδρας του Κωνσταντίνου (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 16501) της Εταιρίας Σ.Ο.Λ. Α.Ε. Ο.Ε. για τη χρήση 01/01/2012 έως 31/12/2012, με αμοιβή την κατώτερη που θα οριστεί από το σώμα ορκωτών λογιστών.

4. Έγκριση συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και μελών του Δ.Σ. κατ’ άρθρο 23 α παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/1920.

5. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2011 και προέγκριση ανώτατου ορίου αμοιβών για την χρονική περίοδο από 1.1.2012 έως 31.12.2012.

6. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα για τις εξελίξεις στην εταιρεία, την λειτουργία της, τις προσπάθειες εξυγίανσης και ανασυγκρότησής της.

Σαμοθράκη 29.6.2012
    Το Διοικητικό Συμβούλιο