Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 18-Ιουν-2012 11:11

  Εμπορικός Δεσμός: Αποφάσεις έκτακτης Γ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι διενεργήθηκε στις 16 Ιουνίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων των κοινών ονομαστικών μετοχών, στην οποία παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν 3 μέτοχοι εκπροσωπούντες ποσοστό 43,41% επί του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών μετά δικαιώματος ψήφου της Εταιρίας.

  Η Γενική Συνέλευση για το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ενέκρινε, ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,41% την παράταση του χρονοδιαγράμματος για την χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση με μετρητά του Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίσθηκε την 15/01/2002 μέχρι 31/12/2012 και αποφάσισε ότι δεν υφίσταται λόγος επί του παρόντος για οποιαδήποτε αναπροσαρμογή στον τρόπο διάθεσης των ανωτέρω αντληθέντων κεφαλαίων.

  Για το δεύτερο θέμα ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,41% ενέκρινε τις αντικαταστάσεις των μελών του Δ.Σ. και εξέλεξε νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τους εξής: Adrei Catalin, Anisoaro Marceilo, Θεόδωρο Τσάμη, Παναγιώτα Δρελιώση και Ευάγγελο Γκιουγκή.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ