Συνεχης ενημερωση
Στην Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 27ης Δεκεμβρίου 2011 των Μετόχων της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία ΄AVENIR LEISURE & ENTERTAINMENT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.’, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κουμπάρη αρ.5 και νόμιμα εκπροσωπείται, με Α.Φ.Μ.: 094248736 και με ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 18302/06/Β/88/35, με θέματα ημερήσιας διατάξεως:
1. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου (εφεξής ΜΟΔ) με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της Εταιρείας, κατά τις διατάξεις του Ν.3156/2003 και κατά τα άρθρα 3α σε συνδυασμό με το άρθρο 13 παρ. 1 εδ.β και 13 παρ. 10 του κ.ν. 2190/1920 καθώς και το άρθρο 8, παρ.3 του καταστατικού της εταιρείας.
2. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.
παρεστάθησαν οκτώ (8) μέτοχοι, ήτοι το 36,82% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, αντιπροσωπεύοντας 38.820.613 μετοχές και ψήφους επί συνόλου μετοχών και ψήφων 105.423.498, ποσοστό το οποίο δεν υπερέβει το ελάχιστο υπό του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας τεθέν όριο (50,00%) για τη νόμιμη απαρτία και για τη ληψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως.
Κατόπιν τούτου, δεν ήταν δυνατή η συζήτηση και λήψη αποφάσεων και συναφώς ορίσθηκε η Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την 09.01.2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 στην έδρα της εταιρείας στην Αθήνα, οδός Κουμπάρη 5, δυνάμει της από 24.11.2011 δημοσιευμένης προσκλήσεως του Δ.Σ. της Εταιρείας.
-
04/10 Κ. Κυρανάκης: "Τα όποια εμπόδια είχαμε τα προηγούμενα χρόνια θα τα επιλύσουμε και το τρένο θα έρθει στην Πάτρα"
-
04/10 Τουρκία: Εισαγγελική έρευνα κατά του Ισραήλ - Καταθέτουν οι συμμετέχοντες στον στολίσκο Sumud
-
04/10 ΝΑΤΟ: Ένας χρόνος Ρούτε και στο βάθος ο Τραμπ
-
04/10 Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στην "αρχική γραμμή απόσυρσης" στη Γάζα - Άμεση εκεχειρία όταν η Χαμάς πει το "ναι"
-
04/10 Ο Μακρόν έδωσε διορία "μέχρι το βράδυ της Κυριακής" στον Λεκορνί για να σχηματίσει κυβέρνηση
-
04/10 Ντόμπριντ: Ο γερμανικός στρατός θα βοηθά στην άμυνα κατά drones
-
04/10 Global Sumud: Ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι οι ισραηλινές αρχές κακομεταχειρίστηκαν την Γκρέτα Τούνμπεργκ
-
04/10 Νετανιάχου: Ελπίζει σε επιστροφή των ομήρων "τις επόμενες ημέρες" - Η Χαμάς θα αφοπλιστεί "είτε με διπλωματία, είτε με στρατιωτικά μέσα"
-
04/10 Δεκάδες νεκροί στη Γάζα παρά το αίτημα Τραμπ για τερματισμό των ισραηλινών βομβαρδισμών
-
04/10 Χεζμπολάχ: Το Ισράηλ θα χρησιμοποιήσει το σχέδιο για τη Γάζα για να επιτύχει "άλλους σκοπούς"
-
Ευάγγ. Μαρινάκης: "Ο "σκιώδης στόλος" θα σβήσει – το LNG και η Τεχνητή Νοημοσύνη θα δώσουν το προβάδισμα"
-
Πλειστηριασμοί: Τα 6 ακριβά βιομηχανικά ακίνητα που αλλάζουν χέρια
-
Ο επικεφαλής της Goldman Ντ. Σόλομον προειδοποιεί για σοβαρή πτώση της αγοράς
-
Milliyet: Η Ισπανία εγκαταλείπει τα F-35 και στρέφεται στα τουρκικά KAAN και HURJET
-
Η Σαουδική Αραβία χάνει την όρεξή της για πετρέλαιο
-
Τι πήρε ακριβώς ο Ερντογάν;
-
Η Ευρώπη ετοιμάζεται για τα χειρότερα με τη Ρωσία
-
Έξυπνες θυρίδες: Οι κορυφαίοι παίκτες αυξάνουν δίκτυο και παρουσία για να κερδίσουν τη μάχη της αγοράς
-
Ανακοίνωση ΝΔ: Ερωτήματα περί της εμπλοκής στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
-
Περιορισμένα πλήγματα στη Γάζα, παρά το γενικό πάγωμα των στρατιωτικών επιχειρήσεων από το Ισραήλ
-
Η Ευρώπη ετοιμάζεται για τα χειρότερα με τη Ρωσία (28)
-
Τέμπη: To βλέμμα του Ρούτσι δεν θα μας αφήσει να ξεχάσουμε (20)
-
Αβραμόπουλος: "Στηρίζω το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, δεν είναι πολιτικό ζήτημα αλλά ανθρώπινο και ηθικό (15)
-
Προ των πυλών η μάχη για τη δεξιά ψήφο (14)
-
Με καθυστέρηση δύο ωρών άνοιξε σήμερα το αεροδρόμιου του Μονάχου, λόγω υπερπτήσεων drones (10)
-
Τι πήρε ακριβώς ο Ερντογάν; (10)
-
Ασφάλειες: Mεγάλη πτώση 15% στο bankassurance (7)
-
Έξυπνες θυρίδες: Οι κορυφαίοι παίκτες αυξάνουν δίκτυο και παρουσία για να κερδίσουν τη μάχη της αγοράς (6)
-
Διώκονται για κακούργημα οι 17 Τούρκοι συλληφθέντες που έφεραν 147 πιστόλια στη χώρα (5)
-
WSJ: Η Χαμάς δίνει εσωτερική μάχη απέναντι στο ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
