Συνεχης ενημερωση
Συμφώνως προς τον Νόμο 2190/20 περί Ανωνύμων Εταιρειών, κατόπιν δε αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 22α Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12η μεσημβρινή εις τα γραφεία της εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, προς λήψιν αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως :1. Υποβολή και ανάγνωση της Έκθεσης Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθέσεως Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών επί των Οικονομικών Καταστάσεων και των πεπραγμένων της διαχειριστικής χρήσης 01/07/2010 – 30/06/2011.
1. Υποβολή και ανάγνωση της Έκθεσης Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθέσεως Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών επί των Οικονομικών Καταστάσεων και των πεπραγμένων της διαχειριστικής χρήσης 01/07/2010 – 30/06/2011.
2. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της διαχειριστικής χρήσεως 01/07/2010–30/06/2011 μετά της αναλύσεως των αποτελεσμάτων της χρήσεως και του πίνακα Διαθέσεως των αποτελεσμάτων.
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από πάσης ευθύνης και αποζημιώσεως για την χρήση ταύτην.
4. Εκλογή ενός (1) Ορκωτού Ελεγκτού Τακτικού και ενός (1) Αναπληρωματικού για την χρήση 2011-2012 και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
6. Προέγκριση καταβολής αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την διαχειριστική χρήση 01/07/2011 – 30/06/2012.
7. Έγκριση του δικαιώματος του Διοικητικού Συμβουλίου να πραγματοποιεί επενδύσεις άνω των 293.470,29 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού της εταιρείας.
8. Λοιπές ανακοινώσεις.
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση δικαιούνται να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν όποια φυσικά ή νομικά πρόσωπα εμφανίζονται ως μέτοχοι κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 22/12/2011, ήτοι κατά την 17/12/2011 (ημερομηνία καταγραφής) στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» (Ε.Χ.Α.Ε.), στα οποία τηρούνται οι κινητές αξίες (μετοχές) της εταιρείας.
Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας κατά την ημερομηνία καταγραφής γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης της Ε.Χ.Α.Ε. ή εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της εταιρείας με τα αρχεία του εν λόγω φορέα, εφ όσον τούτο ζητηθεί.
Η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην εταιρεία το αργότερο την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι την 19/12/2011.
Στην ίδια προθεσμία οφείλουν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι μέτοχοι, επί αποδείξει παραλαβής στην εταιρεία τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης (διορισμού/ανάκλησης) αντιπροσώπων τους.
Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα μειοψηφίας και τους όρους άσκησής τους που προβλέπονται από το άρθρο 39 του Κ.Ν.2190/20, καθώς και το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, των εγγράφων, των σχεδίων αποφάσεων και των λοιπών πληροφοριών που προβλέπονται στην παρ.3 του άρθρου 27 του Κ.Ν.2190/20 είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.texapret.gr)
Οι ενδιαφερόμενοι μέτοχοι δύνανται να λαμβάνουν αντίγραφα των ανωτέρω εγγράφων, προσερχόμενοι στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Καλοχώρι Θεσσαλονίκης) ή επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων στο τηλέφωνο 2310 751612.
-
09:06 Το... μανιφέστο Τσίπρα από την Πάτρα την ώρα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός
-
09:05 doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
08:51 Πρωθυπουργός Αυστραλίας για το αντισημιτικό μακελειό στο Σίδνεϊ: Κίνητρο μοιάζει να ήταν "η ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους"
-
08:50 Μεξικό: Δέκα νεκροί στη συντριβή μικρού επιβατικού αεροσκάφους
-
08:46 Εκτός λειτουργίας τμήμα στη Γραμμή 3 του Μετρό – Ουρές από κόσμο
-
08:42 Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό
-
08:40 Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
08:34 ΥΠΕΘΟ - ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 25/2/2026 για τις δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
-
08:32 Πιέσεις στην Ασία, με το βλέμμα σε αποτιμήσεις AI, μάκρο ΗΠΑ και Bank of Japan
-
08:25 Γαλλία: Δύο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν;
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Μεγάλη άνοδος στο μισθολογικό κόστος - Πτώση στις κενές θέσεις εργασίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (14)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (5)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (3)
-
Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό (1)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (1)
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ