Συνεχης ενημερωση
Στο πλαίσιο της δημοσίευσης των εξαμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου 1.1 - 30.6.2011 της εταιρείας "NUTRIART ABEE" (η «Εταιρεία») και κατ΄ εφαρμογή της παρ. 4.1.4.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το «Χ.Α.») γνωστοποιείται προς το επενδυτικό κοινό ότι το σύνολο των μετοχών της Εταιρείας παραμένει στην Κατηγορία Επιτήρησης, όπου είχε ενταχθεί από τις 8.4.2011 δυνάμει της από 7.4.2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Χ.Α.
Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω απόφαση ελήφθη επειδή η Εταιρεία εμφάνισε αρνητικά ίδια κεφάλαια κατά την χρήση του 2010, κατ΄ εφαρμογή του σχετικού άρθρου 3.1.2.4.(1)(α) του Κανονισμού Χ.Α. , γεγονός που συνεχίζει να υφίσταται και κατά την τρέχουσα χρήση 2011.
Η Εταιρεία έχει υπογράψει με τα Πιστωτικά Ιδρύματα και τον βασικό μέτοχο της TINOLA HOLDINGS S.A. την από 2 Αυγούστου 2011 συμφωνία χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης που, μεταξύ άλλων, προβλέπει και νέα χρηματοδότηση ύψους € 13.923 χιλ. και χρηματοδότηση μέσω σύναψης συμβάσεων factoring ύψους € 1.036 χιλ.
Η υλοποίηση της συμφωνίας χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης και της νέας χρηματοδότησης προβλέπει σειρά ενεργειών (υπογραφή νέων συμβάσεων ομολογιακών, μετατρέψιμων και κοινών, δανείων, έγκριση ενημερωτικού δελτίου, κλπ), οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και προβλέπεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσης. Η Nutriart θα είναι σε θέση να επιτύχει τους στόχους της, να ενισχύσει με νέα δυναμική τη θέση της στις αγορές που δραστηριοποιείται, προς όφελος της επιχείρησης, των επενδυτών, των εργαζομένων της και των καταναλωτών.
Πάντως μια περαιτέρω επιδείνωση της αγοράς και του χρηματοοικονομικού συστήματος που θα επηρέαζε την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσηs, θα μπορούσε να επιφέρει προβλήματα ρευστότητας και να αναιρέσει τις μέχρι τώρα προσδοκίες της Εταιρείας.
Δεδομένου ότι η Nutriart διαθέτει ισχυρές βάσεις και αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα, η επιτυχής ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης και η νέα χρηματοδότηση καθίσταται μείζονος σημασίας, γιατί θα επιτρέψουν στην Εταιρεία να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες της, τις κεφαλαιακές δαπάνες της, καθώς και τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάπτυξη.
-
00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
-
00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
-
00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
-
00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
-
00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
-
00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
-
00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
-
00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
-
00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
-
30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ