Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 12-Ιουλ-2011 14:01

    Ατέρμων: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι διενεργήθηκε σήμερα 12 Ιουλίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 η εξ΄ αναβολής από την 30/6/2011 Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας, στην οποία παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν 4 μέτοχοι εκπροσωπούντες το 47,27% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις: 

    1. Με απαρτία 47,27% ενεκρίθησαν με ποσοστό 37,99% οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της μητρικής και του ομίλου της διαχειριστικής χρήσης 2010, σύμφωνα με τον νόμο και την ημερησία διάταξη. Ποσοστό 9,28% δεν ενέκρινε τις ανωτέρω οικονομικές καταστάσεις. 

    2. Με απαρτία 47,27% ενεκρίθησαν με ποσοστό 37,99% όλες οι πράξεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και απηλλάγησαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι ελεγκτές για την χρήση 2010. Ποσοστό 9,28% δεν ενέκρινε τις ανωτέρω πράξεις και αποφάσεις και δεν απήλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. και τους ελεγκτές. 

    3. Με απαρτία 47,27% εξελέγησαν με ποσοστό 37,99% για τη χρήση 2011 ως τακτικός ελεγκτής της εταιρίας η ελεγκτική εταιρία με την επωνυμία "DELTA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ" με Α.Μ.ΣΟΕΛ 153. Ποσοστό 9,28% δεν ενέκρινε την εκλογή αυτής χωρίς όμως να προτείνει άλλον ορκωτό ελεγκτή. 

    4. Με απαρτία 47,27% ομόφωνα και παμψηφεί ελήφθη απόφαση να μην προεγκριθούν αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2011. 

    5. Με απαρτία 47,27% ενέκρινε με ποσοστό 37,99% τις μέχρι σήμερα αντικαταστάσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ποσοστό 9,28% δεν ενέκρινε τις ανωτέρω αντικαταστάσεις. 

    6. Με απαρτία 47,27% αποφάσισε με ποσοστό 37,99% να μην συζητηθεί το θέμα εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη παρούσα Γενική Συνέλευση και κατά συνέπεια να μην υπάρξει ψηφοφορία επ΄ αυτού. Ποσοστό 9,28% μειοψήφισε στην ανωτέρω απόφαση χωρίς όμως να προτείνει άλλα υποψήφια μέλη για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ