Παρασκευή, 01-Ιουλ-2011 16:01

Εμπορικός Δεσμός: Αποφάσεις Γ.Σ. (μετόχων κατόχων κοινών μετοχών)

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε
    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (μετόχων κατόχων κοινών μετοχών)

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι διενεργήθηκε στις 30 Ιουνίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων των κοινών ονομαστικών μετοχών, στην οποία παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν 5 μέτοχοι εκπροσωπούντες ποσοστό 43,58% επί του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών μετά δικαιώματος ψήφου της Εταιρίας.

Η Γενική Συνέλευση:
    1. Ενέκρινε, επί του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης, ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,58%, τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της μητρικής και του ομίλου της διαχειριστικής χρήσης 2010.

2. Ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,58%, ενέκρινε όλες τις πράξεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και απάλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. και τους Ελεγκτές από κάθε ευθύνη για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης 2010.

3. Όρισε, ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,58%, για τη διαχειριστική χρήση 2011 ως Τακτικό Ελεγκτή τον κ. Λουκά Χρυσαφίνη του Σάββα και ως αναπληρωματικό Ελεγκτή τον κ. Βασίλειο Λουμιώτη του Ιωάννη της εταιρίας ΣΟΛ Α.Ε.Ο.Ε. και προσδιόρισε το ποσό της αμοιβής τους.

4. Ενέκρινε, ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,58% την παράταση του χρονοδιαγράμματος για την χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση με μετρητά του Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίσθηκε την 15/01/2002 μέχρι 31/12/2011.

5. Ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,58%, δεν ενέκρινε αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τη διαχειριστική χρήση του 2011.

6. Ενέκρινε, ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,58%, σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου με το μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Πρόδρομο Σακαλακτσιόγου.

7. Ομόφωνα και παμψηφεί με απαρτία 43,58%, παρείχε την σχετική άδεια στους μετέχοντες της Διευθύνσεως της Εταιρείας συμβούλους σύμφωνα με το άρθρο 27 του Καταστατικού και το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920.