Συνεχης ενημερωση
Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα, η Διοίκηση του Ομίλου Nutriart ενημερώνει τους επενδυτές ότι οι διαπραγματεύσεις του Ομίλου με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σχετικά με την αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων δανείων του και την απαιτούμενη νέα χρηματοδότηση βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Μέχρι την τελική ολοκλήρωση αυτών, o Όμιλος δεν δύναται να σχολιάσει τα επιμέρους τμήματα της συνολικής διαδικασίας όπως περιέχονται σε μεμονωμένα δημοσιεύματα. Με την κατάληξη της συμφωνίας για την αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων δανείων του και την νέα χρηματοδότηση, ο Όμιλος θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό.
Δεδομένου ότι η Nutriart διαθέτει ισχυρές βάσεις και αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα, το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων και η νέα χρηματοδότηση είναι μείζονος σημασίας, αφού με τον τρόπο αυτό ο Όμιλος θα μπορέσει να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησης, τις κεφαλαιακές δαπάνες της, καθώς και τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάπτυξη.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο χωρίς όμως να έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, η Nutriart θα είναι σε θέση να επιτύχει τους στόχους της, να ενισχύσει με νέα δυναμική τη θέση της στις αγορές που δραστηριοποιείται, προς όφελος της επιχείρησης, των επενδυτών, των εργαζομένων της και των καταναλωτών.
Η οριστικοποίηση των διαπραγματεύσεων εκτιμάται ότι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (21)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
