Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία "ΚΩΝ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ" με το διακριτικό τίτλο "CARDICO Α.Ε." ανακοινώνει ότι την 14.01.2011 συνεδρίασε η Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, κατόπιν ματαίωσης της από 03.01.2011 Α΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, στην οποία παραστάθηκαν ή αντιπροσωπεύθηκαν 10.274.500 μετοχές επί συνόλου 21.920.570 μετοχών της εταιρείας, ήτοι ποσοστό 46,876% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Ακολούθως έγινε συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης κατά τα οποία ελήφθησαν ομόφωνα οι ακόλουθες αποφάσεις:
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ύψους € 11.764.622 με την έκδοση 39.215.406 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών με τιμή διάθεσης € 0,30 ανά μετοχή, η οποία θα πραγματοποιηθεί με κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων των δανειστών της Εταιρείας, ήτοι τραπεζών, βασικών μετόχων και συγγενών τους, και ομόφωνα την κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων της Εταιρίας υπέρ των ως άνω προσώπων ως προς το σύνολο των 39.215.406 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που θα εκδοθούν.
2. Τροποποίηση του άρθρου 5 "Μετοχικό Κεφάλαιο" του Καταστατικού της Εταιρείας.
3. Έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές ύψους € 20.898.000, πλέον τόκων από 01.07.2010 και μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του δανείου όπως θα υπολογισθούν σύμφωνα με τους όρους της Συμφωνίας Αναδιάρθρωσης Οφειλών της Εταιρείας. Το ομολογιακό δάνειο εκδίδεται σε εφαρμογή της Συμφωνίας Αναδιάρθρωσης Οφειλών για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3α του κ.ν. 2190/1920 και του ν. 3156/2003, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στην ανωτέρω έκδοσης. Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να εκδώσει ομολογίες μετατρέψιμες σε μετοχές με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων για το συνολικό ποσό των κεφαλαιοποιούμενων τόκων του ανωτέρου ομολογιακού δανείου όπως θα λογισθούν σε εφαρμογή της Συμφωνίας Αναδιάρθρωσης Οφειλών της Εταιρείας. Επίσης, εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες κατά την κρίση του ενέργειες για την υλοποίηση αυτής της απόφασης.
4. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως του ποσού € 33.897.000 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες κατά την κρίση του ενέργειες για την υλοποίηση αυτής της απόφασης.
5. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως του ποσού των € 8.087.000 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί αφενός μεν σε όλες τις απαιτούμενες κατά την κρίση του ενέργειες για την υλοποίηση αυτής της απόφασης.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (104)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
