Πέμπτη, 30-Σεπ-2010 16:00

Χαλυβδοφύλλων: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας "ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε.", που έλαβε χώρα την Πέμπτη, 30.9.2010 και ώρα 11:00, στα γραφεία του υποκαταστήματος της εταιρίας στη Θέση Τεμπέλι, ΒΙ.ΠΕ. Οινοφύτων, Οινόφυτα Βοιωτίας, παραστάθηκαν μέτοχοι, που εκπροσωπούσαν το 1/3 του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, και επομένως όπως ο νόμος και το καταστατικό ορίζουν υφίσταται απαρτία.

Ως προς το ένα και μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, "Μεταφορά της έδρας της Εταιρείας" η Γενική Συνέλευση αποφάσισε παμψηφεί τη μεταφορά της έδρας της Εταιρείας στο ιδιόκτητο ακίνητο στο Δήμο Οινοφύτων Βοιωτίας και ειδικότερα στη ΒΙ. ΠΕ. Οινοφύτων, θέση Τεμπέλι. Η μεταφορά αυτή κρίθηκε αναγκαία για την εξοικονόμηση της δαπάνης του ενοικίου και των κοινοχρήστων για το μισθωμένο χώρο γραφείων επί της οδού Δοϊράνης 72 στην Καλλίθεα, η αποία ανέρχεται σε €11.300 ετησίως.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος και αντιρρήσεων η ερωτήσεων από τους κυρίους μετόχους λύθηκε η συνεδρίαση.