Παρασκευή, 10-Σεπ-2010 12:43

Χαλυβδοφύλλων: Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας από 1ης Σεπτεμβρίου 2010 και σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι κύριοι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε. να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του υποκαταστήματος της Εταιρείας στη Θέση Τέμπελι, ΒΙ.ΠΕ. Οινοφύτων, Οινόφυτα Βοιωτίας την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 11:00 π.μ.

Εφ’όσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία του Μετοχικού Κεφαλαίου, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Μεταφορά της Έδρας της εταιρείας.

Οι επιθυμούντες να μετέχουν, πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους ή μέρος αυτών, μέσω της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) εάν οι μετοχές τους είναι στον ειδικό λογαριασμό, εάν όχι, μέσω του χειριστού τους και να καταθέσουν τη βεβαίωση στην εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν την Έκατκτη Γενική Συνέλευση.