Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 30-Ιαν-2020 12:03

  Στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να ρίχνουν ονόματα... τώρα που "γυρίζει"

  Στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να ρίχνουν ονόματα... τώρα που "γυρίζει"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μπορεί εντός του κόμματος να μην έχουν καταλήξει για το εάν θα συμπεριληφθεί ή όχι στο "εσωτερικό δημοψήφισμα" το θέμα της νέας ονομασίας του ΣΥΡΙΖΑ, καθόσον αυτό θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση της Κ.Ε το προσεχές ΣΚ σε κλίμα εμπρηστικό, αλλά έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν τινές ονόματα στο τραπέζι, δημόσια. 

  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, ( σημειωτέον ότι έχει ενοχλήσει επανειλημμένως την ηγεσία με παρεμβάσεις του "εκτός γραμμής), απεφάνθη δια των ερτζιανών ( ρ/σ ΘΕΜΑ 104.6) ότι το ερώτημα περί της νέας ονομασίας του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπεριληφθεί στα ερωτήματα του "εσωτερικού δημοψηφίσματος" ανάμεσα στα μέλη του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο. 

  "Σύγχρονη Αριστερά"

  Ο ίδιος μάλιστα, προχώρησε έτι περαιτέρω τις ...διαδικασίες, δηλώνοντας προτείνει για τον ΣΥΡΙΖΑ το όνομα "Σύγχρονη Αριστερά". 

  Συγκεκριμένα, ο Σάκης Παπαδόπουλος, είπε ότι το θέμα του δημοψηφίσματος θα είναι για το αν θα υπάρξει προσθήκη στο ΣΥΡΙΖΑ κάποιου ονόματος το οποίο να παραπέμπει στην Προοδευτική Συμμαχία η οποία γίνεται με την ανασυγκρότηση του κόμματος, θα ερωτηθούν δηλαδή τα μέλη εάν θέλουν να προστεθεί κάτι  ονομασία ΣΥΡΙΖΑ. Το δημοψήφισμα, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος θα είναι για το αν θα υπάρξει προσθήκη κι από κει και πέρα το συνέδριο θα αποφασίσει για τη συγκεκριμένη ονομασία.

  Η δική του πρόταση είναι  η ονομασία "Σύγχρονη Αριστερά" γιατί πιστεύει ότι υπάρχει ανάγκη για ένα σύγχρονο κόμμα που να εκφράζει όλα τα ρεύματα του κοινωνικού μετασχηματισμού, τα ρεύματα που μπορούν να συσπειρωθούν σε ένα πρόγραμμα δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης".

  Ν. Ζορμπά


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ