19:28 08/09
Πώς είδε ο τουρκικός Τύπος τις δηλώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Μεταξύ άλλων, κάνουν λόγο για "ομολογία" της Αθήνας για το τέλος της ηρεμίας στο Αιγαίο.
Του Δημήτρη Γκάτσιου
Τετ-α-τετ με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Εσωτερικών και κυρίως ο νέος εκλογικός νόμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αυτές ήρθαν στο προσκήνιο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου, ο νέος εκλογικός νόμος θα κατατεθεί στη Βουλή αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον, προκειμένου να ψηφιστεί μέσα στον Ιανουάριο.
Το όλο πλαίσιο έχουν αναλάβει να το… τρέξουν οι κύριοι Θεοδωρικάκος και Γεραπετρίτης, ενώ όπως επεσήμανε ο πρωθυπουργός σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο καθιερωμένο γεύμα των εορτών, ο ίδιος δεν πρόκειται να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να συζητήσουν για τον εκλογικό νόμο.
Διαβάστε ακόμη: