Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 03-Νοε-2016 16:01

    Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας

    Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Για υπονόμευση των συμφερόντων της χώρας εγκαλεί το Μαξίμου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας την ομιλία που εκφώνησε ο πρόεδρος της Ν.Δ στην Ευρωαραβική Σύνοδο. 

    Συγκεκριμένα, σε ανεπίσημο σημείωμά της, η Κυβέρνηση αναφέρει:

    "Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα στην Ευρω-αραβική Σύνοδο "Εταίροι για την ανάπτυξη", για να πει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με εκλογές.

    Δεν ξέρουμε αν ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ, ή αν συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση, η υπονομευτική αυτή τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού.     

    Όσο για την ουσία των "ανησυχιών" που με κάθε ευκαιρία εκφράζει, είναι προφανές ότι όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης θα ανησυχεί". 

     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ