Συνεχης ενημερωση
Σχεδόν πανομοιότυπη είναι η ιστορία της αλυσίδας κοσμημάτων Links of London που εξαγόρασαν χθες έναντι 60 εκατ. ευρώ τα ΚΑΕ (σ.σ. που ανήκουν πλέον στην Folli) με την Folli Follie. H εταιρεία ιδρύθηκε μόλις το 1990 από την Annoushka Ducas (βασική σχεδιάστρια της αλυσίδας) και τον σύζυγό της John Ayton. Αντίστοιχα η Follie Follie ιδρύθηκε το 1980 από τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο και τη σύζυγό του που από τότε σχεδίαζε κοσμήματα.
Τα προϊόντα της Links of London γρήγορα έγιναν γνωστά και ακολούθησε συνεργασία με τα γνωστά βρετανικά πολυκαταστήματα Harvey΄s. Στη συνέχεια άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα και πλέον η Links διαθέτει, εκτός από τη Βρετανία, σαράντα σημεία πώλησης σε Χόνγκ - Κόνγκ, Ντουμπάι, Αμερική και Καναδά. Η βρετανική εταιρεία διαθέτει ένα αρκετά ισχυρό brand στη Βρετανία που αποτιμάται περίπου στα 40-45 εκατ. λίρες.
Τα προϊόντα της Links of London γρήγορα έγιναν γνωστά και ακολούθησε συνεργασία με τα γνωστά βρετανικά πολυκαταστήματα Harvey΄s. Στη συνέχεια άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα και πλέον η Links διαθέτει, εκτός από τη Βρετανία, σαράντα σημεία πώλησης σε Χόνγκ - Κόνγκ, Ντουμπάι, Αμερική και Καναδά. Η βρετανική εταιρεία διαθέτει ένα αρκετά ισχυρό brand στη Βρετανία που αποτιμάται περίπου στα 40-45 εκατ. λίρες.
-
12:45 Ρωσία: Η μη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ αποτελεί έναν από τους "ακρογωνιαίους λίθους" των συνομιλιών
-
12:42 Βουλή: Κατατέθηκε το ν/σ για τις Ένοπλες Δυνάμεις
-
12:39 Δ. Παπαστεργίου: Ο δημόσιος τομέας πραγματικά τρέχει και τρέχουμε γρήγορα σε πολλά πράγματα
-
12:32 Ισχυρή αύξηση 8,1% στα έσοδα των νοικοκυριών στα 41,93 δισ. ευρώ
-
12:32 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ΚΟ Χολαργού & Τζάμπολ Αγάπης – Μια γιορτή αγάπης & συμπερίληψης
-
12:27 Αύξηση 3,3% σημείωσε ο δείκτης παραγωγής στις κατασκευές το γ' τρίμηνο
-
12:25 Μείωση 6,4% στις κενές θέσεις εργασίας στο σύνολο της οικονομίας το γ' τρίμηνο
-
12:24 Αν. Μεσόγειος: Η Συρία του Αλ Σαράα μοναδική ελπίδα του Ερντογάν μετά τη συμφωνία Κυπρου - Λιβάνου
-
12:14 Αύξηση 8,1% του μισθολογικού κόστους το γ' τρίμηνο
-
12:13 O TITAN στη "Λίστα Α" του CDP για το 2025
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
Χιλιάδες νέες κατοικίες "ρίχνουν" στην αγορά κατασκευαστές λόγω Golden Visa
-
Ποιες χώρες στην Ευρώπη δίνουν 13η σύνταξη και ποιες έξτρα επίδομα στις συντάξεις
-
Αντίστροφη μέτρηση για τους "ξεχασιάρηδες" του ΓΕΜΗ – Από 1ης/1/2026 έρχονται πρόστιμα έως 100.000 ευρώ
-
Φρικτό μαχαίρι;
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση;
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές
-
Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε
-
Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία"
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση; (66)
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών (22)
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές (15)
-
Ρωσία: Αγωγή κατά του Euroclear - Ζητά 229 δισ. δολ. (9)
-
Ολική επαναφορά (8)
-
Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε (7)
-
Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία" (6)
-
Οι κινήσεις της κυβέρνησης μετά το "όχι" των αγροτών στον διάλογο - Αναζητούνται λύσεις στον "γόρδιο δεσμό" (6)
-
Φρικτό μαχαίρι; (5)
-
Πάνω από 5 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο του "Έλληνα Εσκομπάρ" - Συνελήφθη στην Κατερίνη (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ