Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 18-Νοε-2015 15:31

    ΗΠΑ: Βουτιά 11% στις ενάρξεις κατοικιών τον Οκτώβριο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Βουτιά σημείωσαν τον Οκτώβριο οι ενάρξεις κατοικιών στις ΗΠΑ, ωστόσο οι οικοδομικές άδειες αυξήθηκαν σε μια θετική ένδειξη για τη μελλοντική δραστηριότητα στον κατασκευαστικό τομέα. 

    Ειδικότερα, οι ενάρξεις κατοικιών υποχώρησαν 11% από τον προηγούμενο μήνα στο εποχικά προσαρμοσμένο μέγεθος των 1,06 εκατ. τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου.

    Την ίδια στιγμή οι κατασκευαστικές άδειες αυξήθηκαν 4,1% στο εποχικά προσαρμοσμένο μέγεθος των 1,15 εκατ.

    Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της Wall Street Journal τοποθετούσαν τις ενάρξεις στις 1,16 εκατ. με τις άδειες να φτάνουν τις 1,14 εκατ.

    Το υπουργείο αναθεώρησε ανοδικά τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου, ανακοινώνοντας άνοδο 6,7% από 6,5% που είχε αναφέρει αρχικά.

     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ