18:08 05/12
Η Ευρώπη μπορεί: Μικρό ηλεκτρικό έχει παραχθεί σε 100.000 μονάδες
OK, η Κίνα δείχνει παντοδύναμη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά πλέον έχει σοβαρό αντίπαλο από την Ευρώπη στα supermini που μόλις έφτασε τις 100.000 αυτοκίνητα.
Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να βρεθεί μία λύση για την Ελλάδα, τόνισε ο Γάλλος πρωθυπουργός Manuel Valls, όπως μεταδίδει το Reuters.
"Τις προσεχείς ώρες, τις προσεχείς ημέρες, θα κάνουμε τα πάντα, και η η Γαλλία θα κάνει τα πάντα, για να βρεθεί μία λύση που να ανταποκρίνεται τόσο στις συγκεκριμένες προσδοκίες του ελληνικού λαού και τα οικονομικά και δημοσιονομικά ζητήματα της Ευρώπης", είπε μιλώντας σε Γάλλους βουλευτές.
Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη, είπε προσθέτοντας ότι η χώρα αντιμετωπίζει "μία οδυνηρή πορεία" αν δεν επιτευχθεί συμφωνία.