Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 18-Οκτ-2022 16:24

  Η Zela Aviation ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τον δήμο Σητείας

  Η Zela Aviation ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τον δήμο Σητείας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Zela Aviation, μετρώντας 17 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αερομεταφορών με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την Ελλάδα, θέτει μια σημαντική πρόκληση: να καθιερώσει το αεροδρόμιο της Σητείας ως μια "εναλλακτική πύλη στην Κρήτη", ξεκινώντας μια εποικοδομητική συνεργασία με το Δήμο Σητείας.

  Η Σητεία, γεμάτη παρθένα τοπία και τη μαγευτική παραλία του Βάι που περιβάλλεται από το μοναδικό φοινικόδασος της Ευρώπης, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Κρήτης. 

  Ένας ιδανικός προορισμός με εντυπωσιακές εναλλαγές βουνού και θάλασσας, με ξεχωριστούς ανθρώπους και μοναδική φιλοξενία, που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τα τουριστικά θέρετρα του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας.

  Το αεροδρόμιο της Σητείας, τοποθετημένο στο ανατολικό σημείο της Κρήτης, με το νέο τερματικό σταθμό που κατασκευάστηκε το 2015 και έκταση 7.500 τετραγωνικά μέτρα, είναι ικανό να υποδεχτεί μεγάλο αριθμό αφίξεων καθημερινά. Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει μήκος διαδρόμου 2.040 μέτρων, η συνολική χωρητικότητα τερματικού σταθμού ανά ώρα ανέρχεται στους 900 επιβάτες, ενώ διαθέτει 3 θέσεις στάθμευσης αεροσκαφών. 

  Η Zela Aviation θα εκπροσωπήσει υπερήφανα το αεροδρόμιο της Σητείας στο World Travel Market του Λονδίνου το Νοέμβριο του 2022, εκτελώντας το πρώτο από τα πολλά βήματα που θα οδηγήσουν στην αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο της Σητείας. 

  Η συνεργασία αυτή, έχει ως βάση τη στοχευμένη προσέγγιση στην αγορά των  Tour Operators αλλά και τις άμεσες επαφές με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν προγραμματισμένες σειρές charter πτήσεων. 

  Ο Δήμαρχος Σητείας, Γιώργος Ζερβάκης, δηλώνει: "Η έναρξη συνεργασίας του Δήμου Σητείας με τη Zela Aviation σηματοδοτεί την πρόθεσή μας για ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή, καθιερώνοντας το αεροδρόμιο της Σητείας σαν πύλη εισόδου ολόκληρης της ανατολικής Κρήτης. Με πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Zela Aviation κάνουμε το πρώτο βήμα".

  πιν

  Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Chairman της Zela Aviation, δηλώνει: "Ο Δήμος Λασιθίου διαθέτει πολλές ανεξερεύνητες ευκαιρίες, συνδυάζοντας γραφικά χωριά και εξωτικές παραλίες, με άκρως ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να αναδείξει τον πλούτο της περιοχής, θέτοντας βασικό σημείο εισόδου το αεροδρόμιο της Σητείας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ