Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Ιουν-2017 22:05

  Janssen: Στόχος ένα υγιές θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην Janssen Ελλάδος, την εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, ακολουθούμε τις θεμελιώδεις αρχές του "πιστεύω" μας, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης "προς τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε και γενικά προς όλη την κοινωνία".

  Κατά τη διαμόρφωση αυτών των αρχών, ήδη από την ίδρυση της Johnson & Johnson το 1886, αναγνωρίσαμε ότι η βιωσιμότητα της εταιρείας εξαρτάται από το κοινωνικά υπεύθυνο "επιχειρείν" και τη δέσμευσή μας προς τους ασθενείς και τους εργαζομένους μας, την κοινωνία και τους εταίρους μας.

  Στην Janssen Ελλάδος, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας, έχουμε εδώ και χρόνια αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος από τη λειτουργία της εταιρείας μας, τη συνεχή ανάπτυξη των εργαζομένων και τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και τη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας.

  Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας πρόσφατα εξέδωσε την πρώτη Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας με βάση τις οδηγίες Global Reporting Initiative (GRI - G4), προκειμένου να παρουσιάσει με λεπτομέρειες όλες τις δράσεις, τις πολιτικές και τη θετική επιρροή τους στην ευρύτερη κοινωνία, στο περιβάλλον και στην τοπική οικονομία, υιοθετώντας τα πιο σύγχρονα και αυστηρά πρότυπα διαφάνειας για την αποτύπωση της λειτουργίας της με υπευθυνότητα.

  Ως επιστέγασμα των προσπαθειών μας και της υψηλής επικέντρωσης της Janssen σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας έρχεται η φετινή Χρυσή βράβευση στο CR Index 2016 για τις επιδόσεις μας στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης.

  Ειδικά, δε, όταν αυτή η διάκριση συνοδεύεται από το βραβείο Best Progress Gold, ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιρειών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold, αφού πριν από δύο χρόνια η Janssen Ελλάδος είχε λάβει βραβείο Bronze στο CR Index 2014.

  Ένα τέτοιο σημαντικό θετικό μήνυμα αποτελεί για όλους εμάς που εργαζόμαστε στην Janssen Ελλάδος πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας να συνεχίσουμε να επιχειρούμε υπεύθυνα και με συνέπεια προς όλους τους κοινωνικούς εταίρους μας, πάντα μέσα σε ένα δομημένο πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού, αξιοπιστίας, ακεραιότητας και διαφάνειας. Δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την καινοτομία στη θεραπεία, προς όφελος των ασθενών και των οικογενειών τους.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων