Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Ιουν-2017 11:15

  GENESIS Pharma: Δέσμευση υπευθυνότητας σε κάθε τομέα λειτουργίας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H GENESIS Pharma υπήρξε η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία που συμμετείχε από το 2009 και διακρίθηκε στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης - CR Index.

  Από τότε βραβεύεται κάθε χρόνο για τη δράση της και βελτιώνει διαρκώς την απόδοσή της, φτάνοντας τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο επίπεδο της χρυσής διάκρισης. Στο παρελθόν έχει λάβει επαίνους για τις κοινωνικές της δράσεις, την ανάπτυξη του προγράμματός της, αλλά και ειδικό βραβείο για τη μακροχρόνια παρουσία της στον Δείκτη.

  Στην πράξη, οι διακρίσεις αυτές αντικατοπτρίζουν μια συνολική κουλτούρα υπεύθυνης λειτουργίας της εταιρείας και τη στρατηγική της επιλογή να εντάξει την επιχειρηματική αριστεία και την Εταιρική Υπευθυνότητα στα αναπτυξιακά της πλάνα, υιοθετώντας δομές και συστήματα διεθνών προδιαγραφών.

  Σε αυτό το πλαίσιο, η GENESIS Pharma έχει διαμορφώσει ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας, που αναπτύσσεται με βασικές προτεραιότητες την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων και την άμεση πρόσβαση των ασθενών στη θεραπεία τους, τη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος, μακροπρόθεσμες συμπράξεις με κοινωνικούς φορείς και πολλές κοινωνικές παρεμβάσεις, καθώς και μια υπεύθυνη περιβαλλοντική πολιτική.

  Πρόκειται για μια συνολική δέσμευση, που εμπλέκει το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας και διευρύνεται κάθε χρόνο με νέες πολιτικές και δράσεις που απαντούν στις προσδοκίες των επαγγελματιών υγείας, των εργαζομένων της και της κοινωνίας στο σύνολό της. 

  Genesis Pharma Υπευθυνότητα

  Ειδικότερα, σε σχέση με την κοινωνική προσφορά, η φιλοσοφία της GENESIS Pharma εστιάζει στην κάλυψη αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και στη νέα γενιά.

  Για περισσότερο από 15 χρόνια, η εταιρεία στηρίζει δεκάδες κοινωνικούς φορείς και συλλόγους που προσφέρουν έργο στον νευραλγικό τομέα της υγείας και πρόληψης και πραγματοποιεί δράσεις ευαισθητοποίησης, με έμφαση στους τομείς της πολλαπλής σκλήρυνσης και του καρκίνου.

  Στο κοινωνικό της πρόγραμμα εντάσσονται και πολλές ακόμα πρωτοβουλίες, που αφορούν, στην πλειονότητά τους, παιδιά και νέους, με κύριους στόχους την ενίσχυση της εκπαίδευσης, την επιβράβευση της αριστείας και την προαγωγή του αθλητισμού.

  Παράλληλα, σημαντική είναι και η δράση της ομάδας GENEROUS, που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους εργαζομένους και με τη στήριξη της εταιρείας, με σκοπό να βοηθήσει ΜΚΟ και φορείς σε ανάγκη, είτε μέσα από εθελοντικό έργο είτε μέσω κάλυψης υλικών αναγκών. Τέλος, τα τελευταία χρόνια η GENESIS Pharma έχει διευρύνει το κοινωνικό της πρόγραμμα με ειδικές παρεμβάσεις, ώστε να ανταποκριθεί σε ανάγκες που έχουν προκύψει ή έχουν αυξηθεί λόγω της οικονομικής συγκυρίας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων