Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Ιουν-2017 13:00

  Το "Enterprise 2020"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στόχος του προγράμματος "Enterprise 2020" είναι η αντιμετώπιση των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων προκλήσεων, οι οποίες όλο και περισσότερο θέτουν υπό αμφισβήτηση τα σύγχρονα πρότυπα διαβίωσης, εργασίας, επικοινωνίας, κατανάλωσης και διανομής των πόρων.

  Οι εταιρείες τού σήμερα πρέπει να εξελίξουν τις επιχειρηματικές τους στρατηγικές, προσαρμόζοντας σταδιακά τη δραστηριότητά τους στο πώς θα είναι ο κόσμος του μέλλοντος.

  Σύμφωνα με το CSR, πολλές επιχειρήσεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο διαπιστώνουν ότι η βιωσιμότητα και η υπευθυνότητα αποτελούν κρίσιμα στοιχεία για μια σταθερή οικονομία και βιώσιμη ανάπτυξη.

  Προσπαθούν να συμβάλουν θετικά στην κοινωνία μέσα από καινοτόμες λύσεις και να οικοδομήσουν τη φήμη τους πάνω σε μια κουλτούρα διακυβέρνησης που καθοδηγείται από αξιοπιστία και διαφάνεια, βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες και προληπτική συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

  Οι προκλήσεις, λοιπόν, που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε περίπου μία πενταετία οι εταιρείες αφορούν την ανεπάρκεια πόρων, τη δημογραφική αλλαγή, την κλιματική αλλαγή, την πληθυσμιακή αύξηση, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, την αστικοποίηση, τη φτώχεια και την παγκόσμια διακυβέρνηση.
  Το "Enterprise 2020" λειτουργεί ως σημείο αναφοράς και πλατφόρμα για επιχειρήσεις που επιθυμούν να καινοτομούν μαζί με ομοειδή και έμπειρα ενδιαφερόμενα μέρη πάνω σε προγράμματα που έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα και σε μοντέλα που μπορούν να υιοθετηθούν από όλους τους κλάδους.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων