Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Ιουν-2010 12:32

  Μάρακ: Παρουσία στην έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, που αποτελεί τη σημαντικότερη Ναυτιλιακή Έκθεση σε παγκόσμιο επίπεδο και γίνεται κάθε δύο χρόνια στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει η Μάρακ, εκθέτοντας τα πιο σύγχρονα συστήματα πλοήγησης και επικοινωνιών.

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στα "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010" που θα γίνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" και θα διαρκέσουν από τις 07 έως και τις 11 Ιουνίου 2010, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της ΜΑΡΑΚ Νο. 692 και να ενημερωθούν για τα παρακάτω προϊόντα υψηλής τεχνολογίας:

  Προϊόντα του Ιαπωνικού οίκου Tokyo Keiki Inc (πρώην Tokimec Inc), όπως τα νέα ECDIS σειράς 8000/8500 με TCS, τη νέα σειρά Arpa Radar BR3200, το σύστημα Αυτόματου πιλότου σειράς 6000 και τη σειρά γυροπυξίδων TG8000/8500, τα οποία θα είναι διασυνδεδεμένα μεταξύ τους ώστε να σας παρουσιάσουμε τη λειτουργία του Track Control System Category C καθώς και του νέου συστήματος BNWAS (Bridge Navigation Watch Alarm System).

  Συστήματα και λύσεις που διαθέτει ο Αγγλικός Οίκος NSSL LTD, για ευρυζωνικές δορυφορικές επικοινωνίες με τα νέα δορυφορικά τερματικά Inmarsat FleetBroadBand τύπου Sailor 150 και Sailor 250 καθώς επίσης και για άλλες δορυφορικές και ασύρματες επικοινωνίες, για εφαρμογές σε θάλασσα και ξηρά. SVDR σύστημα του Κινέζικου οίκου Beijing Highlander Digital, με πάνω από 2.000 συστήματα εγκατεστημένα και σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
  Προϊόντα του Αγγλικού οίκου McMurdo / Kannad Marine για εμπορικά πλοία και σκάφη αναψυχής, όπως EPIRB, RESCUER SART και AIS SART βάσει των απαιτήσεων του ΙΜΟ.

  Επιπλέον, η ΜΑΡΑΚ ενημερώνει τους επισκέπτες της έκθεσης ότι έχει αναπτύξει και είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αναφορικά με τις επικοινωνίες, τόσο του γραφείου, όσο και του πλοίου, καλύπτοντας τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε ναυτιλιακής εταιρίας, τόσο σε εξοπλισμό, όσο και σε υπηρεσίες radio traffic και airtime.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ