Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Απρ-2010 12:06

  Χ.Α.: Παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης Πραξιτέλειο και Ατέρμων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Σε αναστολή διαπραγμάτευσης παραμένουν οι μετοχές των εταιρειών Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο και Ατέρμων, καθώς δεν προέβησαν εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση.

  Ειδικότερα, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρεία "ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε" δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν.3556/2007, οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν.3371/2005, μέχρι η εταιρία να συντάξει και δημοσιοποιήσει την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009.

  Επίσης μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρεία "ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.Δ.Ε.Κ.Ε." δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν. 3556/2007, οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν. 3371/2005, καθώς η ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009 που δημοσίευσε η εταιρία αποκλίνει από τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

  Η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εταιρειών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ