Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Μαρ-2010 18:00

  Μάρακ: Νέο Δ.Σ. από την έκτακτη γενική συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εκλογή νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων κατά την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Μάρακ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την 12η Μαρτίου 2010 κατά την οποία συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

  Συγκεκριμένα:

  1. Επί του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση με 7.558.650 ψήφους (100% των παρασταθέντων) ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί τις αποφάσεις του Δ.Σ., μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι ληφθείσες αποφάσεις κατά την συνεδρίαση της 30/09/2009. Ειδικότερα ενέκρινε και επικύρωσε όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν στις 30/09/2009 και μέχρι και τη δημοσίευση της παρούσας Γ.Σ. στο ΦΕΚ (Τ.Α.Ε. και Ε.Π.Ε.).

  2. Επί του δεύτερου θέματος της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση με 7.558.650 ψήφους (100% των παρασταθέντων) ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί όπως το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα διοικήσει την εταιρία μέχρι 17/03/2015 θα αποτελείται από τους:

  1. Νικόλαος Ευαγ. Πιπιτσούλης
  2. Παναγιώτης Στυλ. Χατζηκωνσταντίνου
  3. Βησσαρίων Δημ. Σιάφης
  4. Κωνσταντίνος Κοσ. Παπουνίδη
  5. Πέτρος Κων. Αντάραχας
  6. Σπυρίδων Ιωαν. Μπομπός
  7. Γεώργιος Ανδρ. Ρουσουνέλος
  8. Αθανάσιο Στεφ. Βουργαρίδης
  9. Δημήτριο Παν. Καψής

  Επίσης ομόφωνα και παμψηφεί η Γενική Συνέλευση ενέκρινε στα πλαίσια του Νόμου 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης όπως τα 2 πρώτα είναι τα εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. ως προς τη Διοίκηση και εκπροσώπηση της εταιρίας και τα 3, 4, 5, 6, 7, 8 και 9 είναι τα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., τα οποία επιφορτίζονται με την προαγωγή και εποπτεία του συνόλου των εταιρικών ζητημάτων της εταιρίας που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Δ.Σ. και τέλος όπως από τα μη εκτελεστικά τα 3 τελευταία (Αθανάσιος Σ. Βουργαρίδης, Γ. Ρουσουνέλος και Δ. Π. Καψής) είναι τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., τα οποία δεν είναι μέτοχοι (σε % μεγαλύτερο του 0,5%) και δεν έχουν σχέση εξάρτησης με την εταιρία ή με συνδεδεμένα με αυτή πρόσωπα.

  3. Επί του τρίτου θέματος της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση με 7.558.650 ψήφους (100% των παρασταθέντων) ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί την τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ προκειμένου να περιληφθούν στο σκοπό αυτής και δραστηριότητες σχετικά με παροχή και μεταπώληση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών εν γένει.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ