Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιουν-2009 14:57

  Χαλυβδοφύλλων: Σε επαναληπτική Γ.Σ. στις 14/7 η λύση της εταιρείας

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διεξαγωγή επαναληπτικής γενικής συνέλευσης στις 14/7 για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και της λύση της εταιρείας λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας αποφάσισε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Χαλυβδοφύλλων που πραγματοποιήθηκε σήμερα 30/6.

  Αναλυτικά, οι αποφάσεις της Γ.Σ., όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν οι εξής:

  Θέμα 1ον: Ενεκρίθησαν παμψηφεί οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρείας κατά τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ) για τη χρήση 2008 μαζί με την σχετική Έκθεση Διαχειρίσεως Διοικητικού Συμβουλίου και την Έκθεση Ελέγχου Ορκωτού Ελεγκτή. 

  Θέμα 2ον: Ενεκρίθη παμψηφεί η απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη χρήση 2008. 

  Θέμα 3ον: Εξελέγη παμψηφεί ως Τακτικός Ελεγκτής ο κ. Χαράλαμπος Κωφόπουλος του Δημητρίου και Αναπληρωματικός ο κ. Αναστάσιος Καβελλάρης του Θεοδώρου της PKF ΕΥΡΩΕΛΕΓΚΤΙΚΗς Α.Ε., οδός Κηφισίας 124, για την τρέχουσα χρήση 2009 καθώς και η αμοιβή αυτών. 

  Θέμα 4ον: Επί του τέταρτου θέματος, Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου, δεν επετεύχθη η εκ του νόμου απαιτούμενη απαρτία για την λήψη απόφασης του συγκεκριμένου θέματος, πρέπει να παρίστανται ή να αντιπροσωπεύονται μέτοχοι εκπροσωπούντες τα 2/3 του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου. 

  Θέμα 5ον: Επί του πέμπτου θέματος, λύση της εταιρείας, επίσης δεν επετεύχθη η εκ του νόμου απαιτούμενη απαρτία. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ