07:41 09/09
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
Η κρητική αλλαντοβιομηχανία διατήρησε σχεδόν αμετάβλητο τον τζίρο της στα 146 εκατ. ευρώ. Η πτωτική αγορά των αλλαντικών και η πίεση του ανταγωνισμού.
Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Telepassport και των υποψηφίων αγοραστών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το group Forthnet – Novator πρόσφερε μόλις 5 εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά της Telepassport, πρόταση που δεν δέχτηκαν οι μέτοχοι της τελευταίας.
Έπειτα απ’ αυτή την εξέλιξη οι εκπρόσωποι του group επέστρεψαν τον φάκελο που είχαν πριν από λίγες μέρες πάρει. Στελέχη της Forthnet αρνήθηκαν να σχολιάσουν την οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.
Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κίνηση τακτικής, σε μία προσπάθεια να επισημανθούν οι «υπερβολικές απαιτήσεις» των μετόχων της Telepassport. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ακόμη ότι η Tellapasport συζητά και με άλλες εταιρείες του κλάδου.
Σταμάτης Ζαχαρός