Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 31-Δεκ-2024 14:36

    Εγκρίθηκε από την γ.γ. Εμπορίου η διασυνοριακή συγχώνευση μεταξύ της THREE CENTS HELLAS και της κυπριακής ESM Effervescent Sodas Management Limited

    Εγκρίθηκε από την γ.γ. Εμπορίου η διασυνοριακή συγχώνευση μεταξύ της THREE CENTS HELLAS και της κυπριακής ESM Effervescent Sodas Management Limited
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Εγκρίθηκε η διασυνοριακή συγχώνευση μεταξύ της ελληνικής εταιρείας "THREE CENTS HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙRΕΙΑ" και της κυπριακής εταιρείας "ESM Effervescent Sodas Management Limited", με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

    Με τη σχετική απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου, του υπουργείου Ανάπτυξης, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια εγκρίνεται και η σχετική τροποποίηση του καταστατικού της "THREE CENTS HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ETAIREIA", σύμφωνα με απόφαση της γενικής της συνέλευσης, με βάση την προηγηθείσα απόφαση του μοναδικού μετόχου της απορροφώμενης εταιρείας.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ