Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 20-Απρ-2023 18:09

    Μπλε Κέδρος: Αγόρασε διατηρητέο ακίνητο στην Αθήνα έναντι €4,1 εκατ.

    Μπλε Κέδρος: Αγόρασε διατηρητέο ακίνητο στην Αθήνα έναντι €4,1 εκατ.
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στην αγορά τριώροφου διατηρητέου ακινήτου συνολικής επιφάνειας 814 τ.μ. σε οικόπεδο 373 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 4,8 στην Αθήνα επί της οδού Φειδίου 8, έναντι τιμήματος 4,1 εκατ. ευρώ, προχώρησε η Μπλε Κέδρος.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Χρήστος Μπομπόλιας, δήλωσε ότι "η εν λόγω αγορά θα αποτελέσει μια σημαντική για την Εταιρεία τοποθέτηση στην περιοχή της Πανεπιστημίου και μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του ακίνητου (ανακατασκευή του υπάρχοντος κτιρίου καθώς και επέκταση του με νέα προσθήκη, έως την εξάντληση του συντελεστή δόμησης) θα προκύψουν σημαντικές υπεραξίες".

    Τέλος, δήλωσε ότι "παραμένουμε προσηλωμένοι στην επενδυτική μας στρατηγική και ενισχύουμε διαρκώς τη θέση της εταιρείας μας στον τομέα των ξενοδοχειακών κτιρίων υψηλών προδιαγραφών επενδύοντας σε κτίρια με ιστορική ή/και αρχιτεκτονική ταυτότητα". 

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ