Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 31-Οκτ-2022 17:56

  CPI: Αύξηση 80% στα καθαρά κέρδη στο έτος

  CPI: Αύξηση 80% στα καθαρά κέρδη στο έτος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η CPI A.E. παρουσίασε 80% αύξηση στα καθαρά κέρδη τα οποία ανήλθαν στα 207 χιλ. ευρώ. Τα κέρδη αυξάνουν ενώ παράλληλα συνεχίζεται η εξυγίανση της εταιρείας γεγονός που δείχνει τη σωστή κατεύθυνση και οι αποδόσεις είναι πλέον ορατές. 

  Βελτιωμένη εικόνα και στη λειτουργική κερδοφορία EBITDA που ανήλθε στο 1,1 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 32%. Η αύξηση αποτυπώνει με σαφήνεια τη δυναμική της εταιρείας, των ανθρώπων της και του οικοσυστήματος που έχει δημιουργηθεί.

  Αύξηση 9,6% παρουσίασαν τα μεγέθη της εταιρείας κατά την οικονομική χρήση 1/7/2021 – 30/6/2022 με τα έσοδα να διαμορφώνονται στα 18,01 εκ. ευρώ έναντι 16,44 εκ. ευρώ την προηγούμενη χρήση. Η συμμετοχή των υπηρεσιών στο σύνολο των εσόδων της εταιρείας παραμένει σταθερή άνω του 20%.

  Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CPI Άρης Παπαθάνος, ανέφερε: "Η προηγούμενη χρονιά έκλεισε σαφώς με αυξημένα μερίδια στην αγορά και με υλοποίηση σημαντικών έργων. Πετύχαμε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας, τους συνεργάτες, τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας. Σε αυτούς τους άξονες θα στηρίξουμε την επιτυχία μας και την τρέχουσα χρήση που εξελίσσεται στο 4μηνο μέχρι στιγμής θετικά και σύμφωνα με τους στόχους ανάπτυξης που έχουμε θέσει".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ