Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 04-Οκτ-2022 10:02

  Το υπόλοιπο 40% της γερμανικής Cloudideas εξαγόρασε η Real Consulting έναντι €179 χιλ.

  Το υπόλοιπο 40% της γερμανικής Cloudideas εξαγόρασε η Real Consulting έναντι €179 χιλ.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Real Consulting ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό, σε συνέχεια της ανακοίνωσης εξαγοράς του 60% των μετοχών της Cloudideas που δημοσίευσε στις 04.04.2022, πως στις 30.09.2022 προχώρησε στην εξαγορά του υπόλοιπου 40% των μετοχών της γερμανικής εταιρείας έναντι € 179 χιλ.

  Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

  1. Μετονομασία της εταιρείας από Cloudideas GmbH σε RC Real Consulting GmbH.

  2. Καταβολή €400 χιλ. ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την εξόφληση δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας και ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: "Cloudideas είναι γερμανική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα Salesforce, την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων σε διεθνές επίπεδο. Η Cloudideas, για περισσότερα από δέκα χρόνια, παρέχει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις Salesforce σε μια πληθώρα πελατών που προέρχεται κυρίως από τους κλάδους Τεχνολογίας, Μάρκετινγκ & Ενημέρωσης, Χρηματοοικονομικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εμπορίου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Salesforce και εδρεύει στην Φρανκφούρτη. Στο ανθρώπινο δυναμικό της ανήκουν πιστοποιημένα στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και δεξιοτήτων τα οποία καλύπτουν όλο το εύρος λύσεων Salesforce, και συγκεκριμένα τις λύσεις Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud, Pardot και Commerce Cloud από την ανάλυση των επιχειρησιακών ιδιαιτεροτήτων , τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης έως και την παροχή managed services".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ