Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 31-Αυγ-2022 18:03

  Επ. Κεφαλαιαγοράς: Έγκριση του squeeze-out για Ευρωπαϊκή Πίστη

  Επ. Κεφαλαιαγοράς: Έγκριση του squeeze-out για Ευρωπαϊκή Πίστη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έγκριση του αιτήματος της Allianz για το squeeze-out των μετοχών της Ευρωπαϊκής Πίεσης αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Πιο αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής κατά την 962η/31.8.2022 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  - Την έγκριση του αιτήματος της εταιρείας "ALLIANZ SE" για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρείας "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ", σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006, ως ισχύει.

  - Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας "CFS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 περ. α του άρθρου 8 του ν. 4514/2018, κατόπιν αιτήματος της εταιρείας.

  -  Την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας "FAST FINANCE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ως προς την παροχή των παρεπόμενων επενδυτικών υπηρεσιών της παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις και της έρευνας στον τομέα των επενδύσεων και χρηματοοικονομικής ανάλυσης επί του χρηματοπιστωτικού μέσου υπ’ αρ. 1 του Τμήματος Γ΄ του Παραρτήματος Ι του ν. 4514/2018.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ