Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Απρ-2022 15:41

  Νίκας: Με 99,93% περίπου η Cryred Investments κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των μετοχών

  Νίκας: Στο 93,36% το έμμεσο ποσοστό της Competrol Establishment
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα αποτελέσματα της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της "CRYRED INVESTMENTS LIMITED" (Προτείνων) για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Παναγιώτης Γ. Νίκας Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία έναντι ανταλλάγματος 1,24 ευρώ ανά μετοχή τοις μετρητοίς, ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η Περίοδος Αποδοχής ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου 2022 και έληξε στις 7 Απριλίου 2022. Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, 39 Μέτοχοι αποδέχθηκαν νομίμως και εγκύρως τη Δημόσια Πρόταση (στο εξής οι "Αποδεχθέντες Μέτοχοι"), προσφέροντας συνολικά 548.619 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 1,03% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (στο εξής οι "Προσφερθείσες Μετοχές").

  Από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ο Προτείνων απέκτησε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, (στο εξής το "Χ.Α.") ή/και εξωχρηματιστηριακά συνολικά 2.048.835 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 3,85% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα. 

  Επομένως, κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Προσφερθεισών Μετοχών, ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα θα κατέχουν συνολικά 53.118.675 Μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 99,93% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Πρόσθετες Μετοχές που τυχόν αποκτήσει ο Προτείνων μετά τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της ως άνω εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης δεν περιλαμβάνονται στο ανωτέρω ποσοστό.

  Η καταβολή του Προσφερόμενου Ανταλλάγματος στους Αποδεχθέντες Μετόχους θα ξεκινήσει την 13η Απριλίου 2022.

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία"

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ