Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Απρ-2022 15:37

  Καραμολέγκος: Με 97,57% η Εμ. Καρ. Μονοπρόσωπη Α.Ε. κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των μετοχών

  Καραμολέγκος: Με 97,57% η Εμ. Καρ. Μονοπρόσωπη Α.Ε. κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των μετοχών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα αποτελέσματα της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης της "ΕΜ. ΚΑΡ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε." (Προτείνων) για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της "ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" έναντι ανταλλάγματος 3,22 ευρώ ανά μετοχή τοις μετρητοίς γνωστοποίησε σήμερα η εισηγμένη.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η Περίοδος Αποδοχής ξεκίνησε στις 09.03.2022 και έληξε στις 06.04.2022. Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, 19 Μέτοχοι αποδέχθηκαν νομίμως και εγκύρως τη Δημόσια Πρόταση (στο εξής οι "Αποδεχθέντες Μέτοχοι"), προσφέροντας συνολικά 24.666 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 0,26% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (στο εξής οι "Προσφερθείσες Μετοχές").

  Από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ο Προτείνων απέκτησε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών (στο εξής το "Χ.Α.") συνολικά 366.643 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 3,85% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Τίμημα.

  Επομένως, κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Προσφερθεισών Μετοχών, ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα θα κατέχουν συνολικά 9.289.460 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 97,57% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Πρόσθετες Μετοχές που τυχόν αποκτήσει ο Προτείνων μετά τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της ως άνω εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης δεν περιλαμβάνονται στο ανωτέρω ποσοστό. 

  Η καταβολή του Προσφερόμενου Τιμήματος στους Αποδεχθέντες Μετόχους θα ξεκινήσει περί την 08.04.2022.

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία"

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ