Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Δεκ-2021 12:20

  Euroxx: Βελτιωμένα μεγέθη στο 9μηνο, ύφεση στο γ' τρίμηνο

  Euroxx: Βελτιωμένα μεγέθη στο 9μηνο, ύφεση στο γ' τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στα 12,79 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα της Euroxx στο 9μηνο του 2021 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο το 2020, με τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων να αυξάνονται σε 1,023 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων και τόκων στα 652,4 χιλ. ευρώ.

  Στο γ’ τρίμηνο, τα έσοδα μειώθηκαν στα 3,161 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώθηκαν ζημιές προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ύψους 180,6 χιλ. ευρώ και ζημιές προ φόρων και τόκων 295,4 χιλ. ευρώ.

  Πίνακας

  Σε ανακοίνωσή της η Euroxx αναφέρει πως οι δραστηριότητες της εταιρείας συνεχίζονται με δεδομένη τη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται λόγω της Covid-19. Αναφορικά με τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης ως προς τη λειτουργία της εταιρείας, αφορούν την επιβάρυνση του λειτουργικού κόστους αυτής λόγω της αύξησης των δαπανών ηλεκτρικής ενέργειας.

  Τέλος, σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν την παρούσα στιγμή η διοίκηση της εταιρείας ενημερώνει  το επενδυτικό  κοινό ότι εξακολουθεί με αμείωτο ρυθμό τις προσπάθειές της ώστε οι επιπτώσεις του Covid 19 να περιοριστούν στο μικρότερο δυνατό βαθμό, γεγονός που αποτυπώνεται και στην σημαντική μείωση του  Βραχυπρόθεσμου Δανεισμού της.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ