Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Δεκ-2021 15:25

  To Ιατρικό πούλησε τη μαιευτική-γυναικολογική κλινική ΓΑΙΑ στο Ιασώ

  To Ιατρικό πούλησε τη μαιευτική-γυναικολογική κλινική ΓΑΙΑ στο Ιασώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Σοφίας Κωστάρα

  Στην πώληση της μαιευτικής- γυναικολογικής κλινικής ΓΑΙΑ στον όμιλο του ΙΑΣΩ προχώρησε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το Ιατρικό Αθηνών.

  Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από κανέναν από τους δύο ιατρικούς κολοσσούς στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, αύριο πρόκειται να είναι η τελευταία μέρα χειρουργείων του μαιευτηρίου, αν και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ούτε στο προσωπικό, το οποίο είναι, όπως είναι φυσικό, σε αναμονή. Δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το ύψος του τιμήματος που θα καταβάλλει η Oaktree, δηλαδή το επενδυτικό fund Oaktree.

  Με μονοήμερες νοσηλείες θα κλείσει αύριο η μέρα και στη συνέχεια θα σφραγιστεί ο χώρος κτίριο του Ιατρικού Αθηνών στο Μαρούσι, μέχρι να ετοιμαστεί για τη νέα χρήση.

  Τώρα, αναφορικά με το προσωπικό, οι πληροφορίες αναφέρουν θα παραμείνει προσωπικό ασφαλείας μέχρι να πάρουν εξιτήριο και τα τελευταία περιστατικά, απ’ ό,τι λένε οι πληροφορίες στις 16/12.  Οι μαίες και οι γυναικολόγοι από το ΓΑΙΑ θα συνεχίσουν στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ, οι υπόλοιποι επαγγελματίες όμως θα συνεχίσουν μόνοι τους. Πιο συγκεκριμένα, οι γυναικολόγοι υπέγραψαν να συνεχίσουν για τρία χρόνια στο ΙΑΣΩ.

  Κατά πάσα πιθανότητα, οι υφιστάμενοι χώροι του ΓΑΙΑ αντικατασταθούν με κλινικές ΩΡΛ και γενικά χειρουργεία.

  Υπενθυμίζεται ότι το Ιατρικό είχε ανακοινώσει στις αρχές Δεκεμβρίου τα εξής "Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. 2816 / 01.12.2021 ερωτήματος της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Oaktree Capital Management / Ιασώ ΑΕ, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην μαιευτική -γυναικολογική δραστηριότητα του Ιατρικού Αθηνών "Γαία”. Θα κρατήσουμε το επενδυτικό κοινό ενήμερο για οποιαδήποτε εξέλιξη".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ