Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 29-Νοε-2021 18:41

  Yalco: Ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου της εταιρείας

  Yalco: Ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου της εταιρείας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Yalco-Κωνσταντίνου Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε την 29/11 η πώληση ακινήτου της εταιρείας, ενώ εισπράχθηκε την 18/11/2021, η επίδικη απαίτηση της εταιρείας Home City Zrt. Ουγγαρίας, ποσού ύψους €1.250.000.

  Όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι επετεύχθη ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξυγίανση των υποχρεώσεών της και την ανοδική πορεία της.

  Αναλυτικά, η Διοίκηση της Εταιρείας "ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ" γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 12/08/2021 ανακοίνωσης και στο πλαίσιο των ενεργειών εξυγίανσης της Εταιρείας και μείωσης των δανειακών υποχρεώσεών της:

  α) ολοκληρώθηκε την 29/11/2021 η πώληση ακινήτου της Εταιρείας αποκλειστικής κυριότητάς της, ήτοι του υπ' αριθμόν εννιακόσια σαράντα επτά (947) αγροτεμαχίου με το εντός αυτού ευρισκόμενου κτίσματος (αποθήκη), το οποίο ευρίσκεται εκτός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, εκτός Ζώνης, εντός Γ.Π.Σ. , στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Καλοχωρίου, του Δήμου Δέλτα, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, συνολικής εκτάσεως μέτρα τετραγωνικά έντεκα χιλιάδες διακόσια πενήντα (11.250,00), μετά των επ' αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων, με τίμημα ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.400.000,00€), το οποίο κατεβλήθη από την αγοράστρια εταιρεία " Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία "ACF LOGISTICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε ", στην εμπραγμάτως ασφαλισμένη ομολογιούχο δανείστρια σε ισόποση μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας.

  β) εισπράχθηκε την 18/11/2021, η επίδικη απαίτηση της Εταιρείας Home City Zrt. Ουγγαρίας, ποσού ύψους ενός εκατομμυρίου διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.250.000€) που χρησιμοποιήθηκε σε ισόποση μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας. 

  Η Διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι επετεύχθη ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξυγίανση των υποχρεώσεών της και την ανοδική πορεία της.

  Με νεότερες ανακοινώσεις η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

  Σε ξεχωριστή ανακοίνωση η Yalco γνωστοποίησε εξάλλου τα οικονομικά της στοιχεία για το εννεάμηνο τα οποία διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:

   

  Δείτε τα αποτελέσματα εννεαμήνου στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Αποτελέσματα (630 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ