Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Νοε-2021 18:28

  Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα στην Feytea Holdings και σε δύο φυσικά πρόσωπα της Νεώριον

  Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα στην Feytea Holdings και σε δύο φυσικά πρόσωπα της Νεώριον
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δύο πρόστιμα στην εταιρεία Feytea Holdings, καθώς και πρόστιμα σε δύο φυσικά πρόσωπα της Νεώριον επέβαλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, 

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 937η/24.11.2021 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  - Την  έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού  δελτίου της εταιρείας με την επωνυμία "ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 120.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου.

  - Την παροχή άδειας λειτουργίας στην εταιρεία με την επωνυμία "ΤΡΙΤΩΝ ASSET MANAGEMENT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ" για τη λειτουργία της και ως Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 2 του ν. 4209/2013 όπως ισχύει.

  - Την έγκριση της έναρξης εμπορικής προώθησης του Ο.Ε.Ε με την επωνυμία "DIORAMA INVESTMENTS II RAIF, S.C.A." στην Ελλάδα από την εταιρεία "DECA INVESTMENTS Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.", σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του ν. 4209/2013.

  - Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους € 22.500 σε δύο φυσικά και ένα νομικό πρόσωπο για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 9, 14 και 19 του ν. 3556/2007, λόγω εκπρόθεσμης ή/και μη γνωστοποίησης μεταβολών του ποσοστού συμμετοχής τους επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ". Συγκεκριμένα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους € 10.000 στον κ. Χαράλαμπο Κατσαμά, πρόστιμο ύψους  € 9.000 στην εταιρία "FEYTEA HOLDINGS LIMITED" και πρόστιμο ύψους € 3.500 στην κα Κακούρη Ραφαηλία.

  - Την επιβολή προστίμου ύψους € 20.000 στην εταιρεία "FEYTEA HOLDINGS LIMITED" για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 7 παρ. 1 του ν. 3461/2006, ως ίσχυε, λόγω μη υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ", η οποία κατά την περίοδο εκείνη τελούσε σε αναστολή διαπραγμάτευσης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ