Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Οκτ-2021 12:36

  Αγροτικός Οίκος Σπύρου: Η ΓΣ αποφάσισε την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

  Αγροτικός Οίκος Σπύρου: Η ΓΣ αποφάσισε την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 1,5 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Αγροτικός Οίκος Σπύρου -που πραγματοποιήθηκε την 08/10/2021-, αποφασίστηκε με απαρτία 67,18% και πλειοψηφία 67,18% η έκδοση ομολογιακού δανείου με μετατρέψιμες ομολογίες ύψους 1.500.000 ευρώ, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Το δάνειο θα καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση, θα είναι διάρκειας επτά ετών, θα αποτελείται από 1.500 ονομαστικές ομολογίες, ονομαστικής αξίας 1.000 ευρώ και η τιμή διάθεσης θα είναι μεγαλύτερη της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Δάνειο δεν θα εισαχθεί προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το προϊόν της έκδοσης θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση άλλων υφισταμένων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας.

  Εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας να συνομολογήσει κάθε λεπτομέρεια και κάθε ειδικό θέμα σχετικά με την έκδοση του Δανείου και τη διάθεσή του με ιδιωτική τοποθέτηση, καθώς και να αποφασίσει εντός του ανωτέρω πλαισίου το ειδικότερο περιεχόμενο των όρων του Δανείου και να προβεί στην υπογραφή των εν γένει συμβατικών και εξασφαλιστικών κειμένων συμβάσεων και την διενέργεια κάθε απαραίτητης πράξης για την υλοποίησή του

  Παρασχέθηκε με απαρτία 67,18% και πλειοψηφία 67,18% η εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Γενικής Συνελεύσεως, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής, καταλήγει η ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ