Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Αυγ-2021 12:52

  Intercontinental International: Αγορά εμπορικού ακινήτου στο Πικέρμι έναντι 8,08 εκατ. ευρώ

  Intercontinental International: Αγορά εμπορικού ακινήτου στο Πικέρμι έναντι 8,08 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Intercontinental International REIC (ICI), μετά τη συμμετοχή της σε διαδικασία ιδιωτικού διαγωνισμού σχετικά με την απόκτηση εμπορικού διώροφου μετά υπογείου κτιρίου συνολικού εμβαδού 4.408,32 τ.μ. με parking, επί όμορων οικοπέδων συνολικού εμβαδού 5.663,58 τ.μ. στο Πικέρμι Αττικής ανακοίνωσε στους μετόχους της και την ευρύτερη επενδυτική κοινότητα την απόκτηση του παραπάνω ακινήτου στις 30 Ιουλίου 2021, στην αξία των €8.086.970,00.

  Το τίμημα, σύμφωνα με την εταιρεία, εξοφλήθηκε ολοσχερώς, χρηματοδοτούμενο σχεδόν εξολοκλήρου από κεφάλαια που αντλήθηκαν από την περαιτέρω κάλυψη ομολογιών εκ του ομολογιακού δάνειου €40 εκατ. που έχει συναφθεί με την Eurobank εντός του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος οικονομικού έτους.

  Δραττόμενος της ευκαιρίας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ευάγγελος Ι. Κοντός καλωσορίζει ένα ακόμη κατάστημα (υπεραγορά) της εταιρείας Σκλαβενίτης στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας, με την απόκτηση του οποίου διευρύνεται σημαντικά η συνεργασία με τον εν λόγω μισθωτή σε 4 καταστήματα, συνολικού μικτού ενοικιάσιμου χώρου 8.817 τ.μ.

  Με την απόκτηση του συγκεκριμένου ακίνητου η αξία του χαρτοφυλακίου της Εταιρείας αυξάνεται στα €115,60 εκ (επί τη βάση αποτελεσμάτων 31/12/20), ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η πραγματοποίηση κατά 50,3% του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας (συνολικού ύψους €40 εκ), στοχεύοντας στην πλήρη ολοκλήρωση του έως το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ