Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Ιουν-2021 17:01

  Μπουτάρη Οινοποιητική: Στις 14 Ιουλίου η έκτακτη ΓΣ για εκλογή νέου ΔΣ

  Μπουτάρη Οινοποιητική: Στις 14 Ιουλίου η έκτακτη ΓΣ για εκλογή νέου ΔΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 14η Ιουλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στην έδρα της εταιρίας στη Στενήμαχο Νάουσας, καλεί η "Ι. Μπουτάτης & Υιός". 

  Μεταξύ άλλων θα εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα οριστούν τα ανεξάρτητα μέλη του.

  Στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί του είδους της Επιτροπής Ελέγχου, της θητείας, του αριθμού και των ιδιοτήτων των Μελών της, καθώς και ορισμός των μελών της σε περίπτωση που αυτή οριστεί ανεξάρτητη σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, όπως ισχύει.

  2. Έγκριση της Πολιτικής Καταλληλότητας της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 4706/2020

  3. Εκλογή Ελεγκτικής Εταιρίας Ορκωτών Ελεγκτών για τη διενέργεια των ελέγχων (τακτικού, φορολογικού) για τη χρήση 2019 και έγκριση αμοιβής αυτών όπως ορίζεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

  4. Εκλογή Ελεγκτικής Εταιρίας Ορκωτών Ελεγκτών για τη διενέργεια των ελέγχων (τακτικού, φορολογικού) για τη χρήση 2020 και έγκριση αμοιβής αυτών όπως ορίζεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

  5.Επικύρωση Αντικατάστασης παραιτηθέντος μέλους της Επιτροπής Ελέγχου

  6. Διάφορα θέματα και Ανακοινώσεις 

  Περαιτέρω, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, προσκαλούνται εκ νέου οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρίας σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαρτίας σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. στον ίδιο ως άνω χώρο.

  Σημειώνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 130 του Ν. 4548/2018.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ