Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Απρ-2021 14:55

  Αγροτικός Οίκος Σπύρου: ΕΓΣ στις 28/4 για μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών και εκλογή ΔΣ

  Τράπεζα Πειραιώς: Υψηλές αποδόσεις για τη διεθνή αγορά αγροτικών εμπορευμάτων το 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών για την εξυγίανση της εταιρείας και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας Αγροτικός Οίκος Σπύρου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Απριλίου.

  Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, καλούνται όλοι οι μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28η Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας, στο Αιγάλεω Αττικής, οδός Μαρκόνι αριθ. 5. 

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Τετάρτη 05η Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. 

  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

  1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών προς το σκοπό εξυγίανσης της εταιρείας, διά μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου του καταστατικού.

  2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

  3. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 98 Ν. 4548/2018 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιρειών εντός ή/και εκτός του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

  4. Έγκριση πολιτικής αποδοχών για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας.

  5. Έγκριση της πολιτικής καταλληλότητας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας

  6. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Γενικής Συνελεύσεως, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ