Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Απρ-2021 18:47

  Forthnet: Αναβλήθηκε για τις 7 Απριλίου η συνέλευση των ομολογιούχων

  Forthnet: Αναβλήθηκε για τις 7 Απριλίου η συνέλευση των ομολογιούχων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η προγραμματισμένη για σήμερα συνέλευση των ομολογιούχων της Forthnet, με την επαναληπτική συνέλευση να ορίζεται για τις 7 Απριλίου.

  Πιο ειδικά:

  "Σε συνέχεια της από 24.03.2021 ανακοίνωσής της σχετικά με τη σύγκληση συνέλευσης των Ομολογιούχων Δανειστών του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα, 2 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Εκδότριας, Υποκατάστημα Παλλήνης, προέκταση οδού Μάνης, Τ.Κ. 15351, Κάντζα Αττικής, η εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (FORTHNET Α.Ε. – η "Εταιρεία" ή η "Εκδότρια") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την ως άνω αρχική Συνέλευση των Ομολογιούχων δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη, σύμφωνα με τους όρους του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, απαρτία.

  Συνεπώς, η απόφαση επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης θα ληφθεί στην επαναληπτική Συνέλευση των Ομολογιούχων, η οποία θα συνέλθει στις 7 Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ., με την ίδια διαδικασία και στο ίδιο μέρος όπως η αρχική Συνέλευση, χωρίς την δημοσίευση νέας πρόσκλησης".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ