Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Απρ-2021 17:18

  Forthnet: Ανέλαβε καθήκοντα CEO ο Π. Γεωργιόπουλος - Έκτακτη Γ.Σ. στις 22/4

  Forthnet: Ανέλαβε καθήκοντα CEO ο Π. Γεωργιόπουλος - Έκτακτη Γ.Σ. στις 22/4
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18.28

  Την ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλο από σήμερα 1η Απριλίου και την εκλογή του ως εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της για τις 22 Απριλίου ανακοίνωσε η Forthnet.

  Όπως αναφέρεται στην εταιρική ανακοίνωση, "σε συνέχεια της από 08.03.2021 ανακοίνωσής της, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος ανέλαβε σήμερα, 01.04.2021, τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας.

  Επιπροσθέτως, η Εταιρεία ενημερώνει ότι, δυνάμει της από 31.03.2021 επιστολής του προς τα έτερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ο κ. Δημήτριος Τζελέπης, απερχόμενος Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του μέλους Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των Επιτροπών και Υπο-επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, της παραίτησης έχουσας ισχύ από σήμερα 01.04.2021. Από την ημερομηνία αυτή και εξής, θα εξακολουθήσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως Chief Financial Officer (CFO) της Εταιρείας.

  Εν συνεχεία, το Διοικητικό Συμβούλιο, με σημερινή απόφασή του, ομόφωνα εξέλεξε, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Καταστατικού της Εταιρείας και τον Ν. 4548/2018, τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλο του Κωνσταντίνου, ως νέο εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, για το υπόλοιπο της θητείας του μέλους που αντικαταστάθηκε, ήτοι μέχρι την 11.12.2025.

  Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη σύνθεσή του κατά τα λοιπά να παραμένει αμετάβλητη, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  1.Νικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Μη εκτελεστικό μέλος

  2.Παναγιώτης Γεωργιόπουλος του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος

  3.Vladislav Ratajac (Βλάντισλαβ Ρατάτζατς) του Miloje (Μιλόγιε), Μη εκτελεστικό μέλος

  4.Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

  5.Πέτρος Κατσούλας του Σπυρίδωνος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

  Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 11.12.2025.

  Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας την 22.04.2021 και ώρα 11:00 π.μ., στην οποία θα εισηγηθεί την εκλογή του απερχόμενου Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Δημήτρη Τζελέπη ως έκτου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. έχει ως εξής:

  1. Εκλογή έκτου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

  2. Ανακοίνωση εκλογής κ. Πέτρου Κατσούλα ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου – Επικύρωση της ιδιότητας του κ. Πέτρου Κατσούλα ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

  3. Ανακοίνωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

  4. Διάφορα

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ