Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 01-Μαρ-2021 18:17

  Paperpack: Από 2/3 έως 30/3 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης

  Paperpack: Από 2/3 έως 30/3 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνολικά τέσσερις (4) εβδομάδες, με έναρξη στις 02.03.2021 στις 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 30.03.2021, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, θα διαρκέσει η περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας οι μέτοχοι της Paperpack Α.Β.Ε.Ε. δύνανται να αποδέχονται τη Δημόσια Πρόταση την οποία είχε απευθύνει η "ORLANDO-EQUITY HOLDING LIMITED" (Προτείνων).

  Σημειώνεται ότι στις 26.02.2021 το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε, το πληροφοριακό δελτίο της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης.

  Οι μέτοχοι της Εταιρείας μπορούν να λάβουν δωρεάν αντίτυπα του Πληροφοριακού Δελτίου, των Δηλώσεων Αποδοχής και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής Δηλώσεων Αποδοχής από όλα τα υποκαταστήματα του Διαχειριστή στην Ελλάδα από την 02.03.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Το Πληροφοριακό Δελτίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν σε έντυπη μορφή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδικτυακό τόπο του Συμβούλου του Προτείνοντος, (www.piraeusholdings.gr), του Χ.A. (www.helex.gr) και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (www.hcmc.gr).

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία"

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Ανακοίνωση (237 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ