Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 01-Φεβ-2021 13:40

  Κεραμεία Αλλατίνη: Εντός του έτους ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο - Μετατροπή μετοχών σε έγχαρτες

  Κεραμεία Αλλατίνη: Εντός του έτους ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο - Μετατροπή μετοχών σε έγχαρτες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H διοίκηση της εταιρείας Κεραμεία Αλλατίνη ΑΕ σχετικά με την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

  1. Σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ σας γνωρίζουμε ότι ήδη έχει γίνει υπαγωγή στο νόμο 4611/19 με τις 120 δόσεις και οι δόσεις της ρύθμισης τηρούνται ανελλιπώς από τον μήνα Οκτώβριο του 2019 μέχρι και σήμερα.

  2. Σχετικά με το δάνειο της εταιρείας για την ανέγερση του συγκροτήματος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, που είναι και η μοναδική υποχρέωση προς τραπεζικά ιδρύματα, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για την εξόφληση του.

  3. Η εταιρεία θα είναι σε θέση να καταρτίσει ολοκληρωμένο και βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο εντός του τρέχοντος έτους.

  4. Όσον αφορά την απόφαση του Χ.Α. για διαγραφή των μετοχών, η Διοίκηση της εταιρείας προτίθεται να μετατρέψει τις μετοχές της σε έγχαρτες και θα τηρούνται στο βιβλίο μετόχων της εταιρείας.

  5. Η επικοινωνία των μετόχων με την εταιρεία θα εξακολουθεί να γίνεται στην ιστοσελίδα www.ceramics-allatini.gr, ενώ αρμόδιος επικοινωνίας παραμένει ο κ. Γεώργιος Ζαγόρης email: zagorisg@hotmail.com, τηλ. 2310316361.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ