Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 31-Δεκ-2020 14:23

  Εβροφάρμα: Έκδοση τριών ομολογιακών συνολικού ύψους 4,7 εκατ. ευρώ

  Εβροφάρμα: Έκδοση τριών ομολογιακών συνολικού ύψους 4,7 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην έκδοση τριών κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους 4,7 εκατ. ευρώ, με την εγγύηση που παρέχεται από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, προέβη η εταιρεία Εβροφάρμα.

  Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, προέβη σε έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 1.500.000 ευρώ βάσει της από 07/12/2020 απόφασης του Δ.Σ. το οποίο καλύφθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς. 

  Παράλληλα, προχώρησε στην έκδοση ενός ακόμη κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 2.000.000 ευρώ βάσει της από 18/12/2020 απόφασης του Δ.Σ. το οποίο καλύφθηκε από την Alpha Bank. 

  Επιπρόσθετα σε έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 1.200.000 ευρώ προχώρησε και η θυγατρική εταιρεία Campus Α.Ε. βάσει της από 09/12/2020 απόφασης του Δ.Σ. το οποίο καλύφθηκε επίσης από την Τράπεζα Πειραιώς. 

  Το εν λόγω δάνεια είναι 5ετούς διάρκειας, χωρίς εξασφαλίσεις και πραγματοποιούνται με την εγγύηση που παρέχεται από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Α.Ε. που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο και με την συνεισφορά του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Ε.Παν.Ε.Κ.)

  Τα παραπάνω δάνεια έχουν σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε κεφάλαια κίνησης, που προκύπτουν από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ